2777
2789
عنوان

پس این کولیک کی تموم میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5140 بازدید | 35 پست
حدودا تا شش ماهگیه باید رژیم بگیری عزیزم غذاهای نفاخ نخور و پروتیین مصرف نکن چون واسه بچه سنگینه

غذاهای نفاخ اصلا نمیخورم پروتیین هم فقط گاهی وقتا یه کم ماست دیگه هیچی نمیخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا، من فکر میکنم بچه‌ات از گشنگی گریه میکنه، شیرخشک میدی یا شیرخودت رو؟! اینکه بچه نمیخوابه بیش ...

نمیدونم ولی خیلی باد معده دفع میکنه برای همین میگم شکمشه وبعد اینکه شکمش هم کار نمیکنه قبلا سه روز یه بار ولی الان ۵ روزه کار نکرده نمیدونم چکار کنم

غذاهای نفاخ اصلا نمیخورم پروتیین هم فقط گاهی وقتا یه کم ماست دیگه هیچی نمیخورم

نباید بخوری دوست من تا شش ماه اصلا لبنیات نخورد تخم مرغ نخورد کلا رژیم داشت مثلا کیک درست میکرد بجای شیر اب پرتغال میریخت بدون تخم مرغ

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

عزیزم دخترهای من هم همین طوری بودن،از عطاری چهر عرق گرم یا همون هاضمه بگیر نیم سی سی بریز تو ۵ سی سی آب یه قند هم بنداز بهش بده،من به چند نفر گفتم بچه هاشون خوب خوب شدن،عرق ها شامل نعنا زیره زنیون و آویشن هس

عزیزم سعی کن چیزای نفخ دار نخوری ب بچت عرق نعنا با نبات بده . دخترمن تا 6ماهگی اذیت میکرد ماشبا تاصبح با ماشین می چرخوندیمش تا بخوابه الانم ک 11 ماهشه اصلا خواب نداره دیگه کم کم اوردم ریسه هم میره موقع گریهد؟

نمیدونم ولی خیلی گاز دفع میکنه برای همین میگم شکمشه وبعد اینکه شکمش هم کار نمیکنه قبلا سه روز یه بار ...

عزیزم پس صد در صد گشنشه آروغ زیاد از خالی بودن معده هست، و اینکه دفعش کمه یعنی مواد غذایی کافی بهش نمیرسه، شیرت رو بدوش ببین چقدره ،اگه ۹۰ سی سی در بیست دقیقه اومد یعنی شیرت خوبه ،اما اینکه شما تو شهر غریب و تنها هستی و استراحت کافی نداری من بعید میدونم بیشتر از ۳۰ سی سی داشته باشی

بله 

عزیزم دکتر اون دفعه به دخترخالم میگفت

وقتی میخوای شیر بدی سینه رو یه جوری بذار تو دهن بچه که کل دهن بچه رو بگیره

مثل حالتی که انگشتت مثل قیچی میذاری رو سینه 

میگفت اینطوری باعث میشه هوا کمتر بره همراه شیر و بچه کمتر دل درد بگیره

میگفت خوراک مادر هم هیچ ربطی به دل درد بچه نداره

میگفت هر چی تو دوران بارداری خوردی رو تو شیردهی هم بخور بچه به اون غذاها عادت داره

برای زیاد شدن شیر و خاصیت برای نی نی مادر هم میگفت ماالشعیر بخور

عزیزم سعی کن چیزای نفخ دار نخوری ب بچت عرق نعنا با نبات بده . دخترمن تا 6ماهگی اذیت میکرد ماشبا تاصب ...

نه ریسه نمیره ولی بعضی وقتا صداش قطع میشه از گریه ی شدید از بس گریه کرده صداش هم گرفته