2777
2789
عنوان

پس این کولیک کی تموم میشه؟

5140 بازدید | 35 پست

خسته شدم از پا در اومدم بچم شب وروز گریه ی شدید میکنه همه جور داروهای شیمیایی وگیاهی روش امتحان کردم اما تاثیر نداره الان سه ماهشه وهمچنان گریه های شدید شبا تا صبح نمیخوابه روزا هم فقط دو سه ساعت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا، من فکر میکنم بچه‌ات از گشنگی گریه میکنه، شیرخشک میدی یا شیرخودت رو؟! اینکه بچه نمیخوابه بیشتر به علت خالی بودن معده هست تا دل درد

من شیرم کم بود بچه‌ام بیتابی میکرد من فکر میکردم دلش درد میکنه چون سینه رو پس میزد، و من فکر میکردم سیره، اما بعدا فهمیدم از گشنگی نمیخوابیده، شیرخشک رو ۳۰ سی سی بعد از شیر خودت بهش بده ،دلش پر بشه و بخوابه، آروغش رو هم خوب بگیر ،بعد از شیردهی هم نیم ساعت با شیب ۴۵ درجه نگه دار تا رفلاکس نکنه