2777
2789

مامانا دخترم نزدیک سه ماهشه رفلاکس داره جدیدا شدید تر شده و اصلا تو بیداری شیر نمیخوره و مدام گریه میکنه دکتر بردم راینیتیدن و اندامین داد پدی لاکتم دادم تاثیر نداشتن 

این شیر نخوردنش خیلی اذیت میکنه دیگه واقعا خستم توروخدا تجربه ای دارین بگین درمونده شدم 😓😢😢

خداجون مرسی بابت عیدیه قشنگت😍😘الهی قسمت همه ی منتظرا شه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدخودت اگه شیرخودتومیدی رژیم واس رفلاکس بگیری یه چیزایی ونخوری

خیلی مراعات میکنم بخدا اصلا بی فایدس 😭

مطمئنی شیر نخوردنش از رفلاکسه از دل درد نیست؟

اره چون موقع شیر خوردنش قشنگ متوجه میشم شیر برمیگرده تو گلوش 

عزیزم 😩دختر منم این شربتا نساخت مجبوری اخرش دکترس کپسول امپرازول داد 

بعد دو ماهگی ام شیرمو نخورد 😭باز یادش افتادم 

ولی خداروشکر شش ماهگی خوب شد 😍

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
اره چون موقع شیر خوردنش قشنگ متوجه میشم شیر برمیگرده تو گلوش 

خب اگه رفلاکسش اینقد شدیده باید سعی کنی حالتایی که ایستاده اند بهش شیر بدی و خودت دائم آویشن بخور و امپرازول هم‌برای بچه از همش‌بهتره .من‌یه کوچولو دم کرده هل به پسرم‌میدادم‌بهتر میشد یکم‌با روغن فندق سینشو جرب کن و یکم دارجین و هل بکن تو کیسه بذار رو لباسش تا بوش بهش بخوره خیییلی بهترش میکنه من شیب زمینی سالاد غذاهای سرد و میوه که میخوردم رفلاکسش تشدید میشد مراقب شیشه ای هم که باهاش شیر نیخوره باش من با اینکه از اونت تعریف میکردن وقتی عوضش کردم‌مسرم کلا خوب شد شیشه تامی تیپ براش عااالی بود

اللهم صل علی محمد وآل محمد
عزیزم 😩دختر منم این شربتا نساخت مجبوری اخرش دکترس کپسول امپرازول داد  بعد دو ماهگی ام شیرمو ن ...

وای😓منم همش نگرانم دیگه شیرمو نخوره همینجوری هم داره کمترو کمتر میشه چون نمیخوره تو بیداری امپرازول چجوری مصرف میکرد چقد میدادی و هرچند ساعت؟

خب اگه رفلاکسش اینقد شدیده باید سعی کنی حالتایی که ایستاده اند بهش شیر بدی و خودت دائم آویشن بخور و ...

ممنون از راهنماییات عزیزم🙏🙏🙏🙏🙏🙏 فقط امپرازولو چجوری و چقدر بهش بدم؟یعنی شیشه شیر انقد موثره؟

هم شیر خودم هم شیر خشک ضد رفلاکس ببلاک ای ار میدم 

دختر منم رفلاکس داشت فقط تو خواب شیر میخور تو بیداری وقتی ۶ ماهش نشده بود شیرم را میدوشیدم بهش میدادم روزی یبار هم شیرخشک انتی رفلاکس میدادم بعد ۶ ماه هم فرنی اینها تو بیداری جیدادم باز شیر نمیخورد کلا بعد ۹ ماهگی دیگه اصلا شیر نخورد ...

دارو هم امپرازول میدادم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏