2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد من ثانیه ای هست....چند ثانیه درد میگیره و خوب میشه...به نظرتون تخمک گذاری و اینا نیست؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

من تنبلی دارم ماه پیش برای بار اول  زیر شکم سمت راستم میگرفت و ول میکرد و وقتی میرفتم دستشویی فشارش زیاد میشد

روز ۱۱ ام پریودم

رفتم سونو گفت فولیکول ۱۹ داری و بخاطر اونه چون تخمدانات فعال شدن و فولیکولت بزرگ شده

امپول داد بزنم برای ازادسازی

اما نینی نشد

این ماه بازم قرص و امپول مصرف کردم بازم درد داشتم ولی خیلی خیلی کم تر بود جوری که اگه توجه نمیکردم احساس نمیشد رفتم سونو گفت فولیکولات این دفعه زیر ۱۰ هستن و مناسب نیستن

حتی این ماه دو طرفم خیلی خفیف درد میکردو گفت هر دو طرفت فولیکول داری ولی ریزه زیاد بزرگ نشده

شاید برای شما هم بخاطر اندازه و فعالیت فولیکول و تخمدانت باشه و انشالله روز ۱۴ ازاد میشه

اگه نینی میخوایی سعی کن از دستش ندی

وقتی میشینی یا عدر میخوام میری دستشویی فشار و دردش زیاد میشه و دقیقا میدونی تخمدانته

بستگی داره،ممکنه اون موقع درد داشته باشم یا نه...

احساس میکنم تخمدانه 

من تنبلی دارم ماه پیش برای بار اول  زیر شکم سمت راستم میگرفت و ول میکرد و وقتی میرفتم دستشویی ف ...

آهان،مال منم دقیقا همینطوره میگیره و ول میکنه...

پس هر چقدر درد تخمدان زیادتر بشه نشانه ی بزرگ بودن فولیکول هست و درد خفیف تر بشه نشانه ی کوچک بودن اون

انشالله به سلامتی نی نی دار میشی عزیز دلم

بستگی داره،ممکنه اون موقع درد داشته باشم یا نه... احساس میکنم تخمدانه 

حتما تخمدانته

اگه تحت نظر دکتری برو دکتر اندازه فولیکولت رو چک کنه و برات امپول بده تشانس بارداریتو ببره بالا

نی نی میخوایی؟

آهان،مال منم دقیقا همینطوره میگیره و ول میکنه... پس هر چقدر درد تخمدان زیادتر بشه نشانه ی بزرگ بودن ...

اینجوری هم به یقین نمیشه گفت چون بعصی وقتا نشانه کیسته

ولی چون برای شما روز دهم پریودته حتما فولیکوله

حتما تخمدانته اگه تحت نظر دکتری برو دکتر اندازه فولیکولت رو چک کنه و برات امپول بده تشانس باردار ...

نه فعلا دکتر نرفتم ولی میخوام انشالله برم...

برا نی نی هنوز اقدامی نکردم،میخوام برم وانشالله آمادگی پیدا کنم