2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کمک راجع به انتخاب سه خواستگار همزمان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 206 پست

من کوردم سوالی داشتی درخدمتم

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتون کجایی هستین... ببین تو زندگی حرف اول رو اخلاق خوب میزنه و متعهد بودن مرد بداخلاق هر چقدرم ...

من خودم تهرانیم اما دانشجوی اهواز 

الان یه مدته باشون درارتباطم 

هم دانشگاهیم خیلیییی اوپنه اون یکی ک بیمارمه نه اینجوری نیس 

حتی یه بار شام دعوتم کرد 

گفت میشه موهات از پشت شال معلوم نباشه؟؟؟

بابامم میگه کرد نه  اذیت میشی

ب حرفش گوش کن

من هرچی کورد تو اطرافم دیدم خانوم باز بودن و کلا ب حرف مادرشون بودن

من بجات باشم ازدواج نمیکنم ۲۲ سالته دندون پزشکی و خیلی خوبه این شرایط

بمون ۲۸ سالگی ازدواج کن عزیزم از الان چرا خودتو توی دردسر مادرشوهر و خواهرشوهر بندازی؟

عمر ادم میگذره چ بخوای چ نخوای، ولی میتونی راهی رو انتخاب کنی ک با مشکلات کمتری زندگیتو سپری کنی

الان دوست همکلاسی دبیرستان من ازدواج کرد چند سال پیش کلی بدبختی کشید شوهرش عوضی بود و طلاق گرفت

دوباره نامزد کرده ماه بعد عروسیشه و دوباره کلی بدبختی

ولی من خودمو توی دردسر ننداختم درسمو خوندم بی دغدغه اومدم بالا

جفتمون ۷سال از عمرمون میگذره اما من کجا و اون کجا

❤️🧡💛💚💙💜💖
جمع نبند لطفا .تو دیدی من تاپیک خواستگار دارم بزنم 😣😕😕😕😣😣😠😠😠😠

عزیزم نمیگم که یه نفر چن بار تاپیک خواستگار میزنه میگم چن نفر همزمان تاپیک خواستگاری میزنن

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒
ب حرفش گوش کن من هرچی کورد تو اطرافم دیدم خانوم باز بودن و کلا ب حرف مادرشون بودن من بجات باشم ازد ...

اره درسته اما مامانم میگه وضعیت مالی هردوی اینا خیلی خوبه 

دوتاشونم خانواده دارن 

فقط مشکلم اینه که اون اقا اکثرا دبی هستش 

و نمیدونم که میتونم با دوری کنار بیام یا نه

مرسی عزیزم  راسته که میگن اقایون کرد خیلی متعصبن؟

بستگی داره من بعضیارو میشناسم روشن فکر بعضیا هم غیرتی اما درکل مردای کورد خوبن حتی اگ متعصب هم باشن مطمعن باش اذیت نمیشی از اوناشن ک اگ کسی چپ نگات کنه دندوناش تو حلقشه .حالا اگ درخواست دوستی بدی بیشتر میتونم راهنماییت کنم 

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
من خودم تهرانیم اما دانشجوی اهواز  الان یه مدته باشون درارتباطم  هم دانشگاهیم خیلیییی او ...

عزیزم خب با هر دو احتمالا اختلاف فرهنگی داری... زیاد اپن بودن هم ممکنه جالب نباشه شاید روابط ازاد زیادی داسته شایدم نه فرهنگش اینطوره... به نظرم حتما به دوره اشنایی رو بگذرون اگه خودت ازاد میگردی مسلما سختت میشه یکی گیر بده به پوششت

خوب یعنی مدام میره خارج از کشور ؟ خودت چی باید بری؟ میتونی دوری از خانواده رو تحمل کنی؟؟؟

وای اصلا نمیتونم ازشون دور بشم 

اره میگه پروژه های ساخت وساز دارم اونجا هرماه باید یک هفته برم ثابت بمونم 

ازین میترسم 

از طرفی اخلاقش یکم عجیبه زود عصبی میشه و غیرتش زیاده 

اما اون که هم دانشگاهیمه خیلی اوپنه😶

ب حرفش گوش کن من هرچی کورد تو اطرافم دیدم خانوم باز بودن و کلا ب حرف مادرشون بودن من بجات باشم ازد ...

عزیزم خیلی خیلی سطحی نگر هستی من خودم کوردم و خیلیم رو کوردا تعصب دارم اتفاقا اتفاقا کوردا از همه جا بهترن چون رو مادر خواهرشون غیرت دارن کنارشون امنیت داری من نامزدم کورده بخدا ب حدی خوبه ک همیشع بهش میگم اگ همه ی دخترا یکی مث تو رو داشتن الان همه خوشبخت بودن منم ۲۲سالمه ازدواج کردمه خیلیم خوشبختم

عزیزم خب با هر دو احتمالا اختلاف فرهنگی داری... زیاد اپن بودن هم ممکنه جالب نباشه شاید روابط ازاد زی ...

اون ایلامیه زود هم عصبی میشه و یکم قیافش اخموئه 

با من مهربونه اما توی جمع اخموئه 

اما اون یکی خیلی شوخه و همش میخنده 

خودمم دوس ندارم خیلی طرف مقابلم اوپن باشه 

کاملا دو فرد متفاوت با اخلاق متفاوت😶

عزیزم خیلی خیلی سطحی نگر هستی من خودم کوردم و خیلیم رو کوردا تعصب دارم اتفاقا اتفاقا کوردا از همه جا ...

شما هردوتاتون کردین 

من تهرانیم 

نمیدونم میتونم با فرهنگ کرد کنار بیام یانه؟

کرمانشاهی هستین یا ایلام؟