2777
2789
عنوان

هفته ۶بارداری هستم خونریزی دارم

667 بازدید | 32 پست

خانما دارم میمیرم ازاسترس تک وتنهام چکار کنم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه یا خون مقدارش چقدره؟

لکه ،ودردشدید کمر دارم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
استرس نداشته باش رابطه اصلا استراحت کن دکتر برو بهت شیاف میده

شوهرم نیست رفته مسافرت نمیدونم‌چکار کنم

اگ زیاد نیس و قهوه ای یا صورتیه احتمالا برا لانه گزنیه..اصلا نترس اصلا ....

نه قرمز تیرست 

نمیتونی به دکترت زنگ بزنی

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
خودت تماس بگیر با دکترت با یکی برو بیمارستان

هنوز دکتر انتخاب نکردم هفته ۵رفتم سونو گفت قلبش تشکیل نشده واینکه تو شهر غریبم

باافاصله شیاف پروژسترون تجویز میکنن

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
هنوز دکتر انتخاب نکردم هفته ۵رفتم سونو گفت قلبش تشکیل نشده واینکه تو شهر غریبم

عب نداره برو نزدیکترین دکتر