2777
2789
عنوان

رسیدگی به پوست

495 بازدید | 24 پست

سلام .. بیاید تجربه هاتون و از رسیدگی به پوست و ماسک هایی که ازش نتیجه گرفتید بگید ... من خودم خیلی تعریف ماسک پیاز رو شنیدم اما استفاده نکردم شماها چی؟

💜💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز طبعش گرمه هاااا گرم مزاج باشی جوش داشته باشی پیازم برنی پوستت داغون میشه

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒

ببین من از ماسک الوورا استفاده میکنم ژل الوورا رو میزنم به پوستم خیلی پوستم خوب شده جوشای خیلی زیادی میزدم اما حالا پوستم عالی شده حتما امتحانش کن

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
ببین من از ماسک الوورا استفاده میکنم ژل الوورا رو میزنم به پوستم خیلی پوستم خوب شده جوشای خیلی زیادی ...

همونجوری گیاه الوورا رو باز میکنی از ژلش استفاده میکنی؟

💜💙

هییییچکس اندازه من ماسک امتحان نکرده خدایی 

چیزایی که واقعا جواب گرفتم مخلوط کمی جوش شیرین با لیموترش " تازه" بود. 

سفیده تخم مرغ بعد از حمام چون منافذ باز هستن بهتر جذب پوست میشه اما کرم نزن بعد حموم چون داخلش مواد شیمیایی هم داره که جذب پوست میشه 

گریع؟؟ ... سرتو بالا بگیر پرنسس...  تاجت داره میفتع*

کرم مرطوب کننده دست و صورت کامان  . و استفاده از ماسک سفیده تخم مرغ هفته ای یک بار . ماسک خیار . ماسک سفید آب با گلاب . خیلی خوبن 😘😍

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁