2777
2789
عنوان

لطفا نظر بديد !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 36 پست
واقعا همچین مردی نوبره خواهر نفروش و از خونه هم نرو بیرون نمیدونم اصلا با همچین مردی بودن درسته واقع ...

پدرشوهرم خودش ٢زن داره و توغذابه نميدونم جرا ميخوادپسرشم مث خودش كنه تف تو دات همجين مردايي

❄️❄️  كسيكه نبودتوحس نكنه وجودتم حس نميكنه 👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاقت بگیر برو یه کار یاد بگیر شده با اطلاعات ماشین بخر راننده آژانس شده من الان با یکی دوست شدم طرف بعد از ۵ تا بچه رفته زن صیغه کرده اینم الان دو ساله جدا زندگی میکنه طرف جانباز هم هست طلاهاشو فروخته ماشین خریده تو آژانس کار میکرد از اونجا در اومده الان مشتریهای خودش رو داره چند بار خواهرام گفتن اسنپ بگیر بیرون میری ولی من فقط به اون زنگ میزنم میخواد طلاق بگیره ولی شوهرش نمیده اذیت میکنه فعلا من باهاش حرف زدم یه چیزایی گفتم که طلاقت بتونه بگیره حتی اینجا یه وکیل واسش پیدا کردم قراره باهاش مشورت کنه

طلاقت بگیر برو یه کار یاد بگیر شده با اطلاعات ماشین بخر راننده آژانس شده من الان با یکی دوست شدم طرف ...

بم گف برو درخواست طلاق بده منم گفتم تو اگ مردي برو 

بم گف برو درخواست طلاق بده منم گفتم تو اگ مردي برو 

به هیچ عنوان نری ها اون میخواد مهریه نده تو اگه یه وقت به طلاق فکر کردی اول برو مهریه رو اجرا بذار وگرنه بذار خودش بده چون اونجوری باید مهریه بده تو هم از الان برو دنبال کار هر چیزی که علاقه داری حتما برو امیدوارم بچه نداشته باشی

به هیچ عنوان نری ها اون میخواد مهریه نده تو اگه یه وقت به طلاق فکر کردی اول برو مهریه رو اجرا بذار و ...

بچه ندارم شكرخدا