gdf مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 655 عنوان اونايي كه تجربشون بالاست 53 بازدید | 4 پست چند وقتيه كه تپش قلب شديد دارم به صورتيه كه بدنمو ميلرزونه دستام تكون ميخورن كسي كنارم بشينه سرشو نزديك سينم كنه صداشو به وضوح ميشنوه الان هفته دوازده بارداريم خطر نداره ؟ خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻♀️👼🏻 1398/03/26 | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gdf مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 655 صبح كه رفتم مركز بهداشت فشارمو گرفت روي ١٢بود گفت توي هفته ١٢نبايد فشارت روي ١٢باشه نبضمم گرفت گفت ضعيفه سردرد هاي خيلي شديد دارو به طوري كه توي سرم مخصوصا پشت سرم مدام تير ميكشه خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻♀️👼🏻
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29526 متخصص قلب برو نوار قلب و اکو قلب انجام بدهسابقا هم اینطور بودی؟ پیگیری نکردی؟ یا با بارداری اینطور شدی؟ از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
gdf مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 655 متخصص قلب برو نوار قلب و اکو قلب انجام بده سابقا هم اینطور بودی؟ پیگیری نکردی؟ یا با بارداری اینطور ... نه وقتي باردار شدم اينجوري شدم اصلا حالم خوب نيست خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻♀️👼🏻
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29526 نه وقتي باردار شدم اينجوري شدم اصلا حالم خوب نيست حتما نوبت بگیر بروچون کم کم که شکم بزرگ بشه ممکنه بیشتر اذیتت کنههمین هفته پیگیر شو از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد