2777
2789
عنوان

امروز بی بی چک زدم به نظرتون باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 29 پست

انشاءالله که مثبت باشه و باردار بشی عزیزم

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز از آمپولی که زدی میگذره

درست 16روز از زدن امپول میگذره

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین
راستش گذاشتم موند دستشویی اومدم یکم خوابیدم بعد رفتم دیدم دیگه نفهميدم ده دقيقه اول افتاد یا یا بعد ...

عزیزم باید جوابو تو یکی دودیقه ی اول بررسی کنی .اگه طی یک دیقه دوخط شد ینی مثبته

عزیزم باید جوابو تو یکی دودیقه ی اول بررسی کنی .اگه طی یک دیقه دوخط شد ینی مثبته

پس اميدوار نباشم؟

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین
هفته دیگه یا دوسه روز دیگه  بزار اما جوابشو همون موقه چک کن

باشه سه دیگه دوباره امتحان میکنم.حتی به همسرمم هیجی نمیگم.تا مطمئن بشم.

اگه دوس داری ک الهییییی ب زودی مادر بشی

خیلیییییی دوس دارم

اگه ۱۶ روز گذشته مثبته. من روز ۱۳ بعد امپول بی بی زدم همینجوری شد و باردار بودم

انشاالله ذعاکنین برام