2777
2789
عنوان

دعوای تکراری من و شوهرم

217 بازدید | 5 پست

خانما 

وقتی شوهرتون سر یه چیز تکراری و الکی بهتون گیر میده و چون و چرا می کنه، تهش هم قیافه می گیره و طلبکاره، وقتی هم شما علت رو می پرسید با لحن بدی باهاتون حرف می زنه و یه جورایی دعواتون میشه،شما چه برخوردی می کنید که هم دعوا بیخ پیدا نکنه و هم ختم به خیر بشه و هم اون بفهمه که فضولی کرده و کارش اشتباه بوده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمانی که هر دو حالمون خوبه در کمال آرامش این قضیه رو بهش میگم . اگر باز تکرار شد جدی تر تذکر میدم اما اگر باز هم تکرار شد دیگه نسبت به اون قضیه حساسیت نشون نمیدم و از خدماتی بهش می رسوندم کم میکنم 

ممنونم دوستان گلم.

شوهر من هر ماه به مبلغ موبایل و اینترنتم گیر می ده و غر می زنه و یه دعوا سرش راه می اندازه. 

منم بهش میگم ته مراعات من همینه،این که من پول تلفن بدم خیلی بهتره از اعصاب خوردی تو که باعث هزینه های سلامتی میشه. خب خودشم همچین پول تلفن و اینترنتش کم نیست.منتها من حرفم اینه که وقتی می بینم من هر ماه همینم، لطف کن توی این مورد من رو بپذیر، هم چنان که منم خیلی رفتارای تو رو پذیرفتم. 

ضمن این که پول تلفنم کلا رقم نجومی ای نیست ها. شوهرمم از این پولا خیلی راحت سر یه لباس یا خرید خونه هزینه می کنه. منتها قلابش روی‌پول تلفن و اینترنت من گیر می کنه هر ماه!