2777
2789
عزیزم اگه درد دل داری یا راهنمایی میخوای من هستم

مرسی عزیزم

من یه دوست خوب میخام که تو تنهاییام بدادم برسه ولی

با هرکس دوس میشم فایده نداره

شانس ندارم تو دوستی متاسفانه

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم من یه دوست خوب میخام که تو تنهاییام بدادم برسه ولی با هرکس دوس میشم فایده نداره شانس ن ...

ببین کلا دوست خوب خیلی کمه اگه حس میکنی واقعا کسی نیست قران بخون نماز بخون خدا رو بکن دوست خودت همه کست اروم میشی واقعا ارزشش خیلی بیشتره تا با هرکس ناکس دوست بشی

مرسی عزیزم من یه دوست خوب میخام که تو تنهاییام بدادم برسه ولی با هرکس دوس میشم فایده نداره شانس ن ...

مطمئن باش هم میخوان جیزت کنن هیشکی حوصلتو نداره فقط بخاطره همون جیز هست

اونا اگه حوصله داشتن حرف های مادر یا خوارشونم گوش. میکردن وو نمیزدن زیر دادو حواروحوصله میکردن ..اما اونی که اونجوریه بعد میاد باه تو اینجوری به نظرم قصدش...

اونم شما که تشنه ی محبت هستید

مطمئن باش هم میخوان جیزت کنن هیشکی حوصلتو نداره فقط بخاطره همون جیز هست اونا اگه حوصله داشتن حرف ها ...

جاااانم نفهمیدم چیشد 

دلت خیلی پر تر از منه

خانمی ؟

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.