2777
2789

من یک ماهه متفورمین میخورم و تو پریودم شبی دوتا لتروزول و یکی کلومید میخوردم امروز ۱۱ پریودم بود رفتم دکتر سونو واژینال انجام داد گفتم فولیکولی نمیبینم ولی امکانش هست که فولیکول داشته باشی ولی پنهان باشه برو اگه باردار نشدی بیا اون ماه برات امپول میدم کسی بوده اینطور باشه؟امروز از بس گریه کردم چشمام درد میکنه   

سیکلات چند روزه هست؟ به نظرم کمی زود رفتی ؟ سونو واژینال شدی؟

دوساله نامنظم شده ولی این ماه ۵۰ روزه پریود شدم ،خود دکتر گفت ۱۱ یا ۱۲ پریودت بیا یعنی امکانش هست داشته باشم،بله چطور؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزاران نفر مثه شما بودن امپول میده سریع فولیات رشد میکنن ..منم مثه توام فقط با امپول رشد میکنه ولی من مشکلم الان شوهرنه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
دوساله نامنظم شده ولی این ماه ۵۰ روزه پریود شدم ،خود دکتر گفت ۱۱ یا ۱۲ پریودت بیا یعنی امکانش هست دا ...

سونو واژینال دقیق تره،به خاطر همین پرسیدم.

پس تنبلی داری که ۵۰ روزه پریود میشی.به نظرم خیلی زود برای سونو رفتی

یعنی ناامید نباشم ؟پس این ماه منتفیه    

ن چرا ناامید باشی علم انقد پیشرفت کرده ک هیچ نازایی وجود نداره..منم با قزص اصلا فولی ندارم ..همینکه امپول میشم رشد میکنن

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
راستی بهم دوفاستون داده گفته از ۲۹ شبی یکی بخور تا ده شب دوفاستون واسه چیه؟

دوفاستون اگه لقاح تشکیل بشه باعث میشه ک نطفه سفت بچسبه ب دیواره رحم ..اگرم ک لقاح تشکیل نشه باعث میشه ک ب موقع پریود بشی ..ینی هم برا تنظیم مریوده هم مانع سقط