2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین لطفا

59 بازدید | 10 پست

خیلی استرس دارم 

من یک ساله که تو اقدامم برا بارداری طبق دستور پزشک من قبل و بعد روز ۱۴ سیکلم نزدیکی میکردم 

ولی تا الان نتیجه نگرفتم 

ولی مامانم بهم گفت که همین که پریودم تموم شد تا ۶.  ۷ روز هر شب نزدیکی داشته باشم چون مامانم این رو به همه هام هم گفته بود و اونها هم همون ماه باردار شدن

ولی من نتونستم و نمیتونم کا یه هفته پشت سر هم نزدیکی داشته باشم  مثلا این ماه من فقط ۲..۳ بار نزدیکی داشتم 

الان هم تو روز ۱۵ سیکلم  هستم و سمت چپ شکمم تیغ میکشه

مامانم میگه همین که اسپرم به تخمک برسه و نطفه تشکیل بشه دیگه نباید ترشح داشته باشی ولی من الان ترشح دارم 

کسی هست که منو راهنمایی کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از اولین روز پریودت در نظر بگیرمیشه اولین روز حدودا روزهای ۱۴ پریودت به بعد یه شب در میون اقدا ...

الان که سمت چپ شکمم که تیغ میکشه و درد میکنه 

به نظرتون میتونه نطفه باشه یا توهم زدم؟

ترشح اوایل بارداری ببشتر میشه.بعدم نزدیکی هر روز بی فایدست حداقل یه در میون.اصل اینه ک بدونی روط تخمک گذاریت گی هست.من بچه اولم فقط یه دفه اقدام داشتم این یکیم سه بار.از کیت تخمک گذاری استفاده کن ک اذیت نشی