2777
2789
عنوان

کلاس زبان 🤔🤔

344 بازدید | 18 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر. بچه ها من یه سوال دارم مطمئنم اینجا متخصصینی هستن که راهنماییم کنن. من میخوام زبان شروع کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم مثلا طول دوره ها چقدره؟ مثلا هفته‌ای دو یا سه جلسه باشه ؟ کدوم آموزشگاه خوبه و این چیزا.. آها و فرق تافل و آیتلس..؟ خودم دانشجوام و در حد زبان دبیرستان و یکی دو ترم هم دانشگاه بلدم

برو اموزشگاه خوب پیدا کن بعد ازمون تعیین سطح ازت میگیرن اونوقت مشخص میشه په دوره ای باید بری,کلاسا هم معمولا ۳روز در هفته ست,دیگه هر اطلاعاتی بخای اموزشگاه بهت میگه

بابا دلتنگتم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من برای آموزش زبان 

آموزشگاه در سطح دومه

اول تلاش و علاقه ی خودته

من قبلا صنعت و معدن میرفتم زیاد برام خوب نبود چون خودم بازیگوش بودم

اما الان چون واقعا هزینه کلاس ها بالاس 

توی خانه کارگر میرم

بازدهیش برام خوب بوده

دوره آموزشی عزیزم بستگی بخودت وشرایط پیشرفتت داره و زمانی ک ثبت نام میکنی اگر ازقبل دوره دیده باشی تعیین سطح میشی و اگر مبتدی باشی برای تافل وآیتلس خیلی زوده ک بخوایی ازابتدا روش تمرکز کنی چون ترمهای آخر زبان ب این مرحله میرسی

اصولا دوره آموزش درهفته 3 روزه  ,,بهترین آموزشگاه زبان (سفیر) است

اینم بگم که اگر ب دوره  تافل برسی میتونی تدریس خصوصی داشته باشی چون مسلط شدی ک بتونی درس بدی  

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
برو اموزشگاه خوب پیدا کن بعد ازمون تعیین سطح ازت میگیرن اونوقت مشخص میشه په دوره ای باید بری,کلاسا ه ...

آخه نمیتونم برم بپرسم اول باید اطلاعات داشته باشم بعد به همسر بگم بقول معروف تو عمل انجام شده بذارمش

بعضی آموزشگاه ها کتاباشون فرق داره  ولی بیشتر جاها همون تاپ ناچ ها رو تدریس میکنن  و از ...

دلم میخواد حتی شده یه ترم قبل از شروع کلاس تو خونه بخونم جلو بیفتم متاهلم و بچه دار و دانشجو کلاس رفتن برام راحت نیس

دوره آموزشی عزیزم بستگی بخودت وشرایط پیشرفتت داره و زمانی ک ثبت نام میکنی اگر ازقبل دوره دیده باشی ت ...

آخه میخوام بدونم مثلا برای آیتلس چند سال یا چند ترم باید برم که ببینم توان و امکانشو دارم یا نه وگرنه با شوهر و بچه نمیخوام زیر مسئولیت سنگین بمونم و کم بیارم

آخه میخوام بدونم مثلا برای آیتلس چند سال یا چند ترم باید برم که ببینم توان و امکانشو دارم یا نه وگرن ...

من قبلا برا ثبت نام رفته بودم بهم گفتن برای مثلا تافل گرفتن تقریبا دو سال کلاس ها طول میکشه از مبتدی شروع کنی

آخه میخوام بدونم مثلا برای آیتلس چند سال یا چند ترم باید برم که ببینم توان و امکانشو دارم یا نه وگرن ...

دوره های آیلتس در موسسه سفیر درسه بخش برگزار میشه( post ielts _ ielts _ pre ielts)

دوره post ielts  درسه مقطع شروع میشه ک مقطع مبتدی ۳ ترم  مقطع پیش میانی ۳ ترم مقطع فوق میانی 3 ترم جمعا  9 ترم 20 جلسه ای باید سپری کنی

دوره  ( ielts workshops ) شامل 4 دوره 10 جلسه ای هست ک توو این دوره این آموزشهارو سپری میکنی

Reading _ Listening _ Speaking and writhing

اینارو ک گفتم صرفا در آموزشگاه سفیر است,من اطلاعی نسبت ب بقیه آموزشگاهها ندارم شاید هرآموزشگاهی نحوه آموزشش متفاوت باشه

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔