2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم

93 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من یک روز بعد پری از دادم بتا 166 بود دکتر گفت برو و 7 هفته دیگه بیا که برات از سونو و خون بنویسم.من سمت چپ پایین شکمم هر از چند گاهی تیر میکشه و انگار سوزن میزنن دردش زیاد نیست ولی میخاستم ببینم این نشونه ی حاملگی خارج از رحمه من خیلی میترسم لطفا کمکم کنید

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

لکه بینی قهوای درد شونه داشته باشی هر۴۸ یکبار هم بتا بده اگه دوبرابر شد ک نیستی اگه ثابت بود بارداری خارج رحم هست

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورسا جان هیچ کدوم از این علائم رو ندارم فقط تیر میکشه همین

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

خارج از رحم چی هس حالا؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
نه عزيزم رحم ماهه اول مثل پريودي تير ميكشه بعد از سه ماه كه داره جا باز ميكنه بازم تير ميكشه  ...

ممنون که جواب دادی خیلی سترس دارم چون بچه دوممه و ناخواسته بود یه ترسی تو دلمه

هورسا جان هیچ کدوم از این علائم رو ندارم فقط تیر میکشه همین

منم حاملگی خارج رحم داشتم اگه این علاعم نداشتی نیستی ولی بتا رو چک کن استراحتت هم بیشتر کن

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 
 منم حاملگی خارج رحم داشتم اگه این علاعم نداشتی نیستی ولی بتا رو چک کن استراحتت هم بیشتر کن

چشم ممنون.

ممنون که جواب دادی خیلی سترس دارم چون بچه دوممه و ناخواسته بود یه ترسی تو دلمه

نترس عزيزدلم 

همونطور كه ناخواسته خدا صلاح ديده بياد تو زندگيتون قطعا صلاح باشه صحبح و سالم ميده بغلت