سلام بچه ها من ی خونه ۸۰ متری داشتم تو محل متوسط حدودا اولای گرون شدن خونه اونو فروختیم و ی خونه قدیمی بالای مغازه پدرم خریدیم همون روز که برای پدر من بود خونه حدودا ۱۱۸ متر پدر من باما خوب حساب کرد قیمتش و الان مستاجر رفت بعد کلی منت گذاشتن و ما میخوایم اقدام به بازسازی کنیم ولی همش دلم شور زده که نکنه اشتباه کردم عوض کردم خونه رو چون اینجا پارکینگ نداره و کلاس خونه قبلی مون و نداره البته با خونه ایی که پدر و مادرم زندگی میکنن ی خونه فاصله داره بابام گفته ماشین و بیارید پارکینگ ما حتی به مستاجراشم گفته ولی من همش میگم نکنه حرف شه ما نبریم اونجا حالا خواستم نظر بدید اشتباه بوده کارم یا نه
مردم , وقتی به آنها خوبی می کنید معمولاً فراموش می کنند , اما وقتی اشتباهی درموردشان مرتکب می شوید , گله و شکایت را هرگز از یاد نمی برند.
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کلاس مهم نیست ولی محله مهمه. اگه محله ی خوبیه(آدماش خوبن. قیافش آدمو افسرده نمی کنه) فکر این چیزاشو نکن. خود خونه هم که بزرگ تر از قبلیه. دلت باز می شه. قضیه ی پارکینگ کمی مشکل ساز بوده که اونم بابات حل کرده.
عسیس های من نگران روابطم نیستم چون الان ۱۰ ساله تو کوچه بغل یه مامانمینا م فقط میگم عقلانی بود خونه ۱۰ ساله رو با این عوض کردم شما بودید میکردید این کارو
مردم , وقتی به آنها خوبی می کنید معمولاً فراموش می کنند , اما وقتی اشتباهی درموردشان مرتکب می شوید , گله و شکایت را هرگز از یاد نمی برند.