سلام بچه ها من ی خونه ۸۰ متری داشتم تو محل متوسط حدودا اولای گرون شدن خونه اونو فروختیم و ی خونه قدیمی بالای مغازه پدرم خریدیم همون روز که برای پدر من بود خونه حدودا ۱۱۸ متر پدر من باما خوب حساب کرد قیمتش و الان مستاجر رفت بعد کلی منت گذاشتن و ما میخوایم اقدام به بازسازی کنیم ولی همش دلم شور زده که نکنه اشتباه کردم عوض کردم خونه رو چون اینجا پارکینگ نداره و کلاس خونه قبلی مون و نداره البته با خونه ایی که پدر و مادرم زندگی میکنن ی خونه فاصله داره بابام گفته ماشین و بیارید پارکینگ ما حتی به مستاجراشم گفته ولی من همش میگم نکنه حرف شه ما نبریم اونجا حالا خواستم نظر بدید اشتباه بوده کارم یا نه
مردم , وقتی به آنها خوبی می کنید معمولاً فراموش می کنند , اما وقتی اشتباهی درموردشان مرتکب می شوید , گله و شکایت را هرگز از یاد نمی برند.
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کلاس مهم نیست ولی محله مهمه. اگه محله ی خوبیه(آدماش خوبن. قیافش آدمو افسرده نمی کنه) فکر این چیزاشو نکن. خود خونه هم که بزرگ تر از قبلیه. دلت باز می شه. قضیه ی پارکینگ کمی مشکل ساز بوده که اونم بابات حل کرده.
عسیس های من نگران روابطم نیستم چون الان ۱۰ ساله تو کوچه بغل یه مامانمینا م فقط میگم عقلانی بود خونه ۱۰ ساله رو با این عوض کردم شما بودید میکردید این کارو
مردم , وقتی به آنها خوبی می کنید معمولاً فراموش می کنند , اما وقتی اشتباهی درموردشان مرتکب می شوید , گله و شکایت را هرگز از یاد نمی برند.