2777
2789

سلام خانوما

من میخوام برم اولین غربالگری ولی نمیدونم کجا با دفترچه تامین اجتماعی قبول میکنن اگه کمکم کنین ممنون میشم❤

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

کسی نیس😶

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی رو ک فک کنم کلا تامین اجتماعی پوشش نمیده

اوم کجا بهتره برم پس جای خوبی رو میشناسین؟؟

باید اسم شهرتونو بگین همشهریاتون کمکتون کنن

تهران

کدوم شهر هستید مگه؟

تهران هستم اگه جای نباشه با تامین اجتماعی میخوام یجای خوبی برم

تهران هستم اگه جای نباشه با تامین اجتماعی میخوام یجای خوبی برم

من رفتم نوبت بزنم

دیدم یه خانمی از منشی دکتر نامه گرفت گفت میخام برم بیمه پول سونو رو بگیرم

نمیدونم جریانش چی بود

خیلی هم کنجکاو شدم بدونم

من رفتم نوبت بزنم دیدم یه خانمی از منشی دکتر نامه گرفت گفت میخام برم بیمه پول سونو رو بگیرم نمیدون ...

یعنی چجوریی؟؟😮😶

من رفتم نوبت بزنم دیدم یه خانمی از منشی دکتر نامه گرفت گفت میخام برم بیمه پول سونو رو بگیرم نمیدون ...

بیمه تکمیلی داشته

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌
یعنی چجوریی؟؟😮😶

تو نامه نوشت که فلانی با شماره بیمه فلان مبلغ اینقدر هزینه سونوگرافی بارداری پرداخت کرده.مهر کرد

نمیدونم والا جریانش چی بود.ولی دفترچه تامین اجتماعی دستش بود.منم به شوهرم گفتم فردا یه سر برو تامین احتماعی ببین جریان چیه

وااااای خواهر خدا به داد برسه مگه میشه این هزینه ها رو پرداخت کرد.من سه سال میش که سر بچه اولم باردار بودم خیلی هزینه ها پایین تر بود.چه خبره الان؟