2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاین کمک😭😭

154 بازدید | 29 پست

دخترم یک ماهشه همش میخاد شیر بخوره

وقتی بیدار باشه هر یه ربع یه بار دنبال سینه میگرده سعی میکنم سرگرمش کنم ک زیاد نخوره ولی بعد یه مدتی دیگه جیغ میکشه باید بهش بدم

پستونکم نمیگیره😭

بگید چیکار کنم که دارم چل میشم

به هیچ کاری نمیرسم همش آویزونمه😭

تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم                                            

احتمالا شیرت سیرش نمیکنه. ماه اول چقد  وزن اضافه کرد؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا شیرت سیرش نمیکنه. ماه اول چقد  وزن اضافه کرد؟

شیرم سیرش میکنه اخه دفعه پیش دکترش گفت😓

دیروز تازه یک ماهش شد فردا میبرمش دکتر نمیدونم چقدر اضافه کرده

پستونک توی اب قند بزن میگیره. چندین بارامتحان کن. پسرمن شوت میکرد بیرون اما گرفت.   شیرتو چرب کن.  من میدوشیدم تهشو میدادم سیرمیشد. شاید فقط شیراولیه میخوره که ابکیه. 

صبر خانوم.

حتما سیر نمیشه که هر یه ربع شیر میخاد.

باهاش بساز

فک کن ببین چطوری میتونی بغلش کنی که هم شیرش بدی هم به کارات برسی.

یه آغوش بندایی هست که مال جلو سینه و شکمه.سرچ کن توو نت.ببین اگر هست و برات مقدوره بخری .بخوابونیش اون داخل و سینه بزاری دهنش و کاراتو بکنی.

عزیزم کوچولوت نوزاده هنوز دوتا میک که میزنه فکش خسته میشه دهنش خسته میشه دیگه نمیخوره چند دقیقه بعد دوباره میخواد هرچی بزرگتر بشه بهتر میشه

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
پستونک توی اب قند بزن میگیره. چندین بارامتحان کن. پسرمن شوت میکرد بیرون اما گرفت.   شیرتو ...

پستونکو تو اب قندم زدم روزی یه ربع تلاش بی فایده دارم ولی جواب نداده😂

پسر منم همینجور بود . ۲۴ ساعته در اختیارش باید باشم . شیرمم اصلا کم نبود وزنگیریشم عالی بود

عادیه یعنی؟؟

بهتره به بار سینه تون رو بدوشی کامل  

ببینی چقدر شیر داره 

آخه منم اینطور بودم قدیما😂بعد متوجه شدم سوراخهای سینه ام تنگه بچه خسته میشه و کامل سیر نمیشه واسه همین دایم شی  میخواست و گریه میکرد