2777
2789

خانما من برقی های اشپر خونم رو سیلور مشکی گرفتم بعد ست دمکنی اینامو صورتی و توسی بعد اورانوش هامو کرم روشن و دو سرویس قابلمه به رنگ توسی و کرمی الان حس میکنم رنگی زنگی شده چی کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کار نکن از خانوادت به خاطر خریدایی که برات کردن تشکر کن و از چیزایی که خریدی لذت ببر قرار نیست همه چیز ست باشه تاقشنگ باشه

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

اوخی چ خوبه منم دنبال همچین رنگ و مدلی ام😍

از جایی سفارش دادی؟؟

منم برقیامو مشکی سیلور خریدم

اورانوسمو نمیدونم چ رنگی بردارم هم قشنگ باشه هم بخوره ب وسایلم

سرویس پلاستیکمم صورتی پاستیلی

شما چ رنگی؟

میشه واسه حاجت منم یه صلوات بفرستین؟؟🙈❤
اوخی چ خوبه منم دنبال همچین رنگ و مدلی ام😍 از جایی سفارش دادی؟؟ منم برقیامو مشکی سیلور خریدم اور ...

اره عزیزم من اینترنتی سفارش دادم البته قبلا کارشو دیده بودم و تقریبا اشنامون بودن ولی تو شهر خودمون نیستن قم هستن کارشون خیلی تمیزه و کانالتل دارن اگه خواستین ایدی میدم

اره عزیزم من اینترنتی سفارش دادم البته قبلا کارشو دیده بودم و تقریبا اشنامون بودن ولی تو شهر خودمون ...

اره عزیزم ممنون میشم☺

میگم اگه اورانوسمو مشکی بردارم خیلی دلگیر میشه؟🤔

ولی من برقی بزرگامو سفید برداشتم🙄

میشه واسه حاجت منم یه صلوات بفرستین؟؟🙈❤