2777
2789

برای منو جدس بزنین که به خواسته ی قلبیم میرسم یانه😐 حالا واقعا میشه حدس زد؟ 🤔🙄

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل خواستتو بگو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

حس ششم دل به خواهی نیس که، من دارم،  اما کنترلش دست آدم نیست، خودش میاد هر وقت بخواد 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
حس،ششم داریم ،علم غیب ک نداریم

خب حس ششم هم حدسیه که میشه زد من نگفتم کسی بیاد غیبگویی کنه شما اشتباه برداشت کردی😐

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

من خودم جدیدا متوجه شدم هر اتفاقی میخواد بیفته حدودا چن دقیه یا مثلا نیم ساعت قبلش بهم الهام میشه انگار

ولی فقط اتفاقای پیش رو اونم بعضیاش

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿