2777
2789

یه تاپیک زدم ،نی نی سایتیا راهنماییم کردن و شوهرمم کاملا موافقت کرد و خوشحال شد، در صورتیکه دیروز صبح تا عصر باهاش بحث کردم!

الان میخوام بدونم منی که به همه میگم چرا بچه دار شدید؟ خودم میخوام بچه دار شم!

هرچی فکر میکنم نمیدونم آیا واقعا آمادگیشو دارم یا نه!

میشه اونایی که مامانن بگن چه فکرایی لازمه؟

من با همسرم خیلی تفاهم داریم اما بحث هم زیاده!

با مادر شوهرم بد جور ناسازگاری داریم، البته تو ظاهر هر دو احترام میذاریم اما هم اون پشته من به شوهرم میگه هم من!

تو مسایل مالی همسرم با من یکی نیست!اصلا نمیدونم چقدر داره؟چقدر نداره!فقط میدونم همیشه پول داره و هر کاری به نظرش منطقی باشه خرج میکنه، اما راستشو بم نمیگه که مثلا از قدیم چند تا خونه و چقدر پول داره!و میگه تا آخر عمر 1دنگ هم بنامت نمیکنم!

که خودم کار کردم و خونه و ماشین و ویلا خریدم!

الانم کارمندم!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم خیلی عاقل و من رو راستش زیادم قبول نداره، همیشه فک میکنه بیشتر از من میفهمه، واسه همین میگم پس فردا بچم هم ازین یاد میگیره و منو قبول نخواهد داشت!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
چه اوضاع قاراش میشی مخصوصا اموال شوهرت

آره اصلا حسه خوبی بهم نمیده 

تو این موضوع از صدتا غریبه هم غریبه ترم!

چند سالته 

29

چون 2 بچه میخوام حسم میگه دیر شده!

اما از زندگیم میترسم!

نمیخوام بیگدار به آب بزنم!

اگه عاقل بود اینجوری نبود

همه میگن خیلی عاقله، نمیدونم والا هرچی هم میگه درسته!

واسه همین منم میگم عاقله!

ندونم کاری نمیکنه!

حتی تو دعوا حواسش به حرفاش هست!

همسرم خیلی عاقل و من رو راستش زیادم قبول نداره، همیشه فک میکنه بیشتر از من میفهمه، واسه همین میگم پس ...

اگر میزان رضایت از زندگی زناشویی ات بالای ۷۰ درصد هست

میتونی به بچه دار شدن فکر کنی

زندگی های خیلی موفق هم با ورود بچه دچار تنش میشن

دیگه زندگی های نا موفق که بماند...

زیاد مطالعه کنید...بچه مادر دانا و آگاه لازم داره

متاسفانه اینجا میبینم برای ابتدایی ترین نیازهای روانی بچه ها هم خانمها تاپیک میزنن و هیچ اطلاعاتی ندارن

فرزندپروری یک علم هست ،نه سرگرمی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
خب حق داره به نظر منم نباید زن بدونه شوهرش دقیق چقدر پول داره مگر اینکه مرده خیلی ولخرجی باشه

به نظره من باید بدونم، چون منم تو اون زندگی شریکم!

اما میگه درآمدتو خونهنیار و به درآمده منم کار نداشته باش!

شرایطت خوبه ..‌فقط میمونه این وسط مال و اموال شوهرت اگه بعد از پدر شدن درست نشد دیگه باید صبر کنی تا عمرش به پایان برسه  متوجه بشی چه خبر بوده....البته دوراز جون شوهرتون...منم از مرد این مدلی که پنهان کاری کنه متنفرم