2777
2789
عنوان

هزينه هاي ivfدر بيمارستان بهمن🗣

| مشاهده متن کامل بحث + 8941 بازدید | 233 پست
لیانااااااااا بمیرم برای دلت الهی که آرامش بگیری هر چه زودتر الهی که قلبت اروم بشه الهی که خدا سو ...

قربونت بشم خدا نكنه انشاالله هميشه سلامت باشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باران جون من الان فهميدم كه ني نيت سقط شده خيلي واست ناراحتم ببخشيد من همه شمارو ناراحت و نگران كردم ...

فدای توبسم من..من فاطمه م😥😥😥😥😥فداسرت ناراحتمیمون فدای سرت..بیابحرف آروم بشی

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای توبسم من..من فاطمه م😥😥😥😥😥فداسرت ناراحتمیمون فدای سرت..بیابحرف آروم بشی

ببخشيد انقدر حواسم پرته 

كاش من تو اون ٦ ماه ميموندم هيچوقت تموم نميشد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ببخشيد انقدر حواسم پرته  كاش من تو اون ٦ ماه ميموندم هيچوقت تموم نميشد

حق داری لیانا جون..حق داری..من اول10هفته بودم هنوزم باموصوع کنارنیومدم توک دیگ6ماهه بودی فداتشم...هرچی بگی حق داری ...غیراینک  دعا کنیم خدا بهت آرامش بده کاردیگ ازدستمون برنمیاد..خدالعنت کنه اونی ک تواین6ماه نفهمید🙏🙏🙏🙏🙏😩😩خدالعنتش کنه...الان چن وقت میگذره عزیزم؟؟

حق داری لیانا جون..حق داری..من اول10هفته بودم هنوزم باموصوع کنارنیومدم توک دیگ6ماهه بودی فداتشم...هر ...

انشاالله خدا به دلت آرمش بده و زود زود خبر بارداريت رو بشنوم ١٠روز گذشته 

انشاالله خدا به دلت آرمش بده و زود زود خبر بارداريت رو بشنوم ١٠روز گذشته 

الهی بگردمت من😭😭😭😭الهی بگردمت😭😭😭😭😭نمتونی بری ازدست اون سونوگرافیست لعنتی شکایت کنی؟؟خدا لعنتشون کنه خدالعنتشون کنه...الان  بخیه هاتوکشیدی؟؟الهی بگردمت چقد سخته😩😩😩

من ک دیگ بچه نمیخام همین دوتاکافیه دیگ عزیزم...خسته شدم ازبازی ..خسته شدم

الهی بگردمت من😭😭😭😭الهی بگردمت😭😭😭😭😭نمتونی بری ازدست اون سونوگرافیست لعنتی شکایت کنی؟؟خدا لعن ...

خدانكنه عزيز دلم انشاالله هميشه سلامت باشي 

نه ديگه حوصله هيچ دكتري رو ندارم 

بخيه هام جذبيه 

خدا جفتشون رو برات حفظ كنه 

خدانكنه عزيز دلم انشاالله هميشه سلامت باشي  نه ديگه حوصله هيچ دكتري رو ندارم  بخيه هام ج ...

انشالله زودتر آرامش ب زندگیت برگرده عزیزم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مامان ستايش جون دوقلوهام مامانشون رو دوست نداشتن منو تنها گذاشتن تو ٢٤ هفته  من ديگه اون ادم س ...

وای خدا ،لیانا چی شده خاک برسرم 😖😖😖😖

امشب تو نت میچرخیدم گفتم بیام ی خبری ازت بگیرم ،،،اخ خدا قلبم ،چی شده خاهر من😢😢😢😢

وای بچه ها چرا نگفتین ب من ؟؟😩😩😩😩 من تازه متوجه شدم  لیانا جان خدا بهت صبر بده عزیزم ،خیل ...

چی بگیم عزیزم..توتاپیک سامی اعلام کرد ....قللب هممون دردگرفت ازین خبر

وای خدا ،لیانا چی شده خاک برسرم 😖😖😖😖 امشب تو نت میچرخیدم گفتم بیام ی خبری ازت بگیرم ،،،اخ خدا ق ...

خدا نكنه عزيزم 

قسمت منم اين بود 

لیانا جان دلیل این که سقط داشتی چی بود نمیخوام ناراحتت کنم اگر خواستی بگو ،،، خدابی دام درد اومد دو ...

اره عزيزم فريز دارم 

جفت دخترم پايين بود بعد چسبيده بود به رحم همين باعث خونريزي و زايمان زودرس شد