2777
2789
عنوان

معجزه کوچک من هنوز باورت نکردم

2373 بازدید | 99 پست

بیش از یکسال از این تاپیک ها میگذره و من هنوز باور نکردم کنارم تو گهواره اش خوابه و اون روزا تموم شده

من بعد از 6سال انتظار 2تا سقط و یه ای وی اف و2 ای یو ای ناموفق 

درست زمانی که میخواستم برم برای کاشت دوباره فهمیدم به طور طبیعی باردارم 

بارداری ایی که از هفته چهارم افتادم روی خونریزی طوری خونریزی هام گاهی شدید میشد که با وجود 3تا نوار بهداشتی باز هم زیرم خونی میشد و خون شره شره ازم فوران میکرد اما نمیدونم چه طور موند

200 تا امپول تو دوره بارداریم تزریق کردم 

از هفته چهارم تا هفته 16 روزی دوتا پروژسترون و روزی یدونه انوکساپارین و انواع قرص ها رو مصرف میکردم

هفته 14 عفونت شدید ادراری گرفتم یکماه طول کشید تا خوب بشم 

بعدم توی سونوی ان تی با ریسک 1 به 64 ریسک شدید سندروم داون رو نشون میداد و من مردم تا جواب سلفری بیاد

هفته 18 سرکلاژ شدم و از هفته 18 تا 36 امپول های جلوگیری از زایمان زود رس و در اخرم امپول تشکیل ریه زدم

باورم نمیشه دیگه لازم نیس دمبال بهترین دکتر زنان باشم 

باورم نمیشه دیگه لازم نیس کل ایران و واسه داروهای خارجی ای وی اف باشم

خدایا این معجزه رو شامل همه ی ادمای درد کشیده مثل من کن...

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1787031/بچه-ها-معجزه-خدا-برام-اتفاق-افتاد

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم دعا کن خسته شدم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1787031/بچه-ها-معجزه-خدا-برام-اتفاق-افتاد

سلام شکر خدا .که الان کنارتونه و دارید از وجودش و دیدنش و لحظات شیرین با هم بودن لذت میبرید . هر روز که میبینیش خودش یک معجزه هست .خدا سایتون رو برسرش حفظ کنه و به درجات عالی برسه در کنارتون