2777
2789
عنوان

تروخدا برام دعا کنین

131 بازدید | 16 پست

دوستان ی مشکل مالی برام پیش اومده تروخدا دعا کنین حل شه بخاطرش مامانم میخواد طلا شو بفروشه تروخدا دعا کنین قبل این حل شه 

اگه بابام بفهمه سکته میکنه دعا کنین خودم یکی پیدا کنم قرض بگیرم ازش 

مامانم دیگه نگاهمم نمیکنه

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  
ایشالا که حل میشه

دعام کن دارم سکته میکنم بخدا 

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا حل میشه

دویت داشتی بگو چه مشکلی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
ایشالا حل میشه دویت داشتی بگو چه مشکلی

ی قرضی گردنم اومده

مامانم خیلی زجر کشیده تا الان مگه معجزه شه یکی پیدا کنم بهم قرض بده 

در چ حد مشکل ؟چقدر پول نیاز داری؟تا کی نیاز داری؟

در حد ابروریزی در حد اینکه مامانم داره سکته میکنه 

بابان بفهمه سکته میکنه

3 تومنه برا ده روز 

بابام مشکل قلبی داره دکتر گفته ی فشار کوچیک قلبش از کار میفته

نمیدونم چطور خدا رو التماس کنم فقط این بار کمکم کنه نجات پیدا کنم

در حد ابروریزی در حد اینکه مامانم داره سکته میکنه  بابان بفهمه سکته میکنه 3 تومنه برا ده روز& ...

اوه س تومن پول زیادی نیست،من فک کردم خیییلی زیاد منظورته ببین غصه نخور مطمعنم اینم ک میگی ابرو ریزی اونجور ک تو میگی جدی نیست،بهتره از کسی قرض نگیری بزار همون مامانت کمکت کنه خودتو ننداز سر زبون مردم ،میتونی هم خودت طلایی گوشواره ای موبایلی چیزی بفروشی ،اگربتونی از کسی ک بدهکاری فرصت بگیری و هشتصد داشته باشی بانگ قرض الحسنه مهر چهارتومن وام میده با سود چهار اونو ی پرس و جو کن

اوه س تومن پول زیادی نیست،من فک کردم خیییلی زیاد منظورته ببین غصه نخور مطمعنم اینم ک میگی ابرو ریزی ...

اخه ده روز دسگه پولم میاد نمیخوام مامانم طلا بفروشه اگه قرض بگیرم بدمش خیلی بهتره 

بابامم نمیفهمه