2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 67 پست

من ک بدونم نمیتونم تحمل کنم☹☹☹با مطلع مشورت کن خیلی چندش آوره😐اینیم ک میگن با هم ببینید رو من قبول ندارم عادی کردن ی چیزایی ضررش جبران ناپدیره..

نظرمو گفتم مختص استارتر ن شما دوست عزیز مخالف😊

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه گفت بیماریه امکان نداره ادمی تو زندگیش پ ورن ندیده باشه

ادمي كه نتونه خودشو كنترل كنه براي نديدن

نرمال نيست

اين موضوعاتو طبيعي جلوه ندين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب شبا با هم نگاه کنید ما اینطورییم

😮واقعا من چرا اینقدر عقب موندم از دنیا چند سالته🤦🏿‍♀️من ۳۰ ام حس یک زنه پیر دارم😭

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
عزیزم منم دیدم وای ب روی همسرم نیاوردم.دلیلی نداره بری توبیخش کنی چرا پوررررر ن میبینی؟؟؟مگه بچه اس؟ ...

آخه بهم قول داده بود 

بیشتر از این که پور ن دیده ناراحت نیستم 

از این ناراحتم که بهم قول الکی میده

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  
من ک بدونم نمیتونم تحمل کنم☹☹☹با مطلع مشورت کن خیلی چندش آوره😐اینیم ک میگن با هم ببینید رو من قبول ...

میشه من که موافقم بگم حرفتون صحیح😉

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
خب شبا با هم نگاه کنید ما اینطورییم

دقیقا.. مثه لیگ لالیگا میمونه و دسته 3 ایران. مگه میشه ندید؟

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

ببین عزیزم هرمردی میگه نمیبینم دورغ میگه گلم بهتره بی خیال بشی.شوهر منکه روی گوگلش قفل گذاشته 😆اولا خیلی اعصابم خورد میشد ولی الان بی خیالش شدم خودمو حرس بدم ک چی بشه

به نظرتون بهش بگم متوجه شدم ؟  آخه خیلی ادعای پاک بودنش میشه

نه این کارو نکن منم چند بار تو گوشی شوهرم دیدم ولی هچ وقت تو روش نزدم که من میدونم چون قبول نمیکنه و میزنه زیرش و دعوا پیش میاد بحث میشه

درک نمیکنم اونایی ک میگن اشکال نداره چطوری راضی میشین شوهرتون با بدن یه زن دیگ تحریک بشه و بیاد سمت شما مگه شما چیزی کم دارین؟ یا شایدم من خیلی عقبم

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
به نظرتون بهش بگم متوجه شدم ؟  آخه خیلی ادعای پاک بودنش میشه

میتونید با اجازه اش گوشیشو بگیرید که مثلا فلان چیزو سرچ کنید بعد بگید که اینو دیدید 

و دعوا نکنید و بگید من فکر نمیکردم تو بخوای با اینا خودتو مشغول کنی

من مگه کم گذاشتم 

عذاب وجدان بهش بدید نه اینکه دعوا کنید که اونم بگه دلم خواست 

ولی حتما یجوری بگید که فهمیدید که اصلا نفهمه گوشیشو مثلا چک کردید 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
اخه من بیست روزه ازدواج کردمه

مام سه ساله با همیم.. واسه یادگیری بیشتر میبینیم  

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
درک نمیکنم اونایی ک میگن اشکال نداره چطوری راضی میشین شوهرتون با بدن یه زن دیگ تحریک بشه و بیاد سمت ...

والا منم عین شما فک  میکنم همین چیزا باعث آزارم میشه

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم