2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار تو گوشیش دیدم خیلی با خودم کلنجار رفتم که به روش نیارم ولی نتونستم  آخرشم بهش گفتم نه با دعوا کاملا دوستانه بهش گفتم این فیلم ها که میبینه من رو آزار میده ،ناراحت میشم فکر میکنم که به اندازه ی کافی براش خوب نیستم یا ازم لذت نمیبره خیلی خوب برخورد کرد ،پاک کرد از اون موقع هم خدا رو شکر دیگه چیزی تو گوشیش ندیدم

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
عزیزم اینطور نگو این کار اصلا درست نیست از کی تا حالا انجام ندادن کار اشتباه شده عقب افتادگی؟  ...

والا اخ برام عجیب بود که اینقدر راحت اخ دوستمم میگفت اره تو چرا اینقدر پیر شده رفتارت 🤦🏼‍♀️مثلا من اصلا مشرو.ب خوردن واقعا کار چتی میدونم اما میگفت تو پیر شدی

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
شوهر شما بچه ی شما نیست و شما مادرش نیستید که بخوای کنترل و تربیتش کنی.ادمها نیاز به حریم خصوصی دارن ...

خوشبختانه من هیچوقت ندیدم قصد دیدنش رو هم ندارم ولی این که همسرم تظاهر می‌کنه ناراحتم میکنه

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  
من یه بار تو گوشیش دیدم خیلی با خودم کلنجار رفتم که به روش نیارم ولی نتونستم  آخرشم بهش گفتم نه ...

به نظر من روش خیلی خوبی میاد 

همسر منم آدم منطقی هستش

گیر نده اینقد ازت فراری میشه دو تا عکس و فیلم دیده دیگه شاید میخواد چیزی یاد بگیره گوشیشم دیگه چک نک ...

از کجا معلوم شاید بازم میدیده ولی پاک می‌کرده😣

والا اخ برام عجیب بود که اینقدر راحت اخ دوستمم میگفت اره تو چرا اینقدر پیر شده رفتارت 🤦🏼‍♀️مثلا من ...

نه عزیزم توجه نکن! ملت رد دادن بخدااااا.

واقعا چ خبرتووووونه؟ 

چههههه خبرههههههه تونه؟ 

نیازش بره بالا بهتره که نیازشو به کس دیگه بگه

بنظرم اگه من باهاش نبینمم هرجور شده کارشو میکنه چون قبلا اینجوری بود به روش نمیوردم

الان باهم میبینم حتی نسبت ب زمانی که یواشکی میدید کمتر میبینه

دیدنش توقع رو میبره بالا کم کم ایراد بگیره چرا اندامت فلانه چرا اینجات اینجوریه یا هرچی مردا مقایسه میکنن خیلی بده یجوره منطقی حرف بزن باهاش

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی