2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومد

952 بازدید | 67 پست

سلام دوستای عزیزم

ازتون راهنمایی می‌خوام 

امروز داشتم گوشی همسرم رو نگاه میکردم که متوجه شدم توی یه سایتی فیلمای پ و رن دیده

والا همسرم همیشه به من میگه نه من اهل این چیزا نیستم نمی‌بینم و ...

قبلاً هم یکی دوبار تو گوشیش عکسای بد دیده بودم و هر سری قول میداد دیگه نگاه نکنه اما قولش رو میشکونه 

خودش همیشه به من میگه تو خیلی خوشگلی اندام خیلی خوبی داری و ... و ابراز رضایت می‌کنه از رابطه مون

تقریبا ۹ ماهه ازدواج کردیم 

میشه اگه کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه که چه جوری بهش بگم که فهمیدم ؟؟

خواهش میکنم خواهرانه و مادرانه راهنماییم کنید 

ممنون😔

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  

يه نوع بيماريه اينكه كسي پو رن ببينه

با مشاور مشورت كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حساس نشو

اگه اعتیاد به دیدنش داشت مشکل ساز میشد و شما حتما میفهمیدید 

گاهی دیدنش آسیبی نمیزنه یعنی آسیبی که اصرار شما به ندیدنش میزنه برا رابطه اتون خطرناک تره 

انسان به طرف چیزی که منعش کنی جذب میشه

حساسیت نشون نده تا زمانی که اعتیاد نداشته باشه خطری نیست

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

عزیزم منم دیدم وای ب روی همسرم نیاوردم.دلیلی نداره بری توبیخش کنی چرا پوررررر ن میبینی؟؟؟مگه بچه اس؟؟؟

همع ادما گاهی اوقات میبینن.قرار نیست تو زندگی زناشویی هرجی دیدیم سریع طرفو مواخذه کنیم.اونم ادمه دیگه

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

به روش نیار و مخالفت نشون نده

اگه واکنش شدید نشون بدی بیخیال ک نمیشه هیچ حریص تر میشه

ی بار خودت برو سمتش بگو بیا ببینیم بزار بیاد طرفت و اعتماد کنه بعد کم کم ترک بده و بگو اصلا واسه سلامت ادم خوب نیست

بنظر من فقط میشه اینجوری حلش کرد وگرنه با واکنش شدید فراری میشه

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

زیاد بهش حساس نشو و گیر نده انشالله درست میشه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
خیلی حساس نشو اگه اعتیاد به دیدنش داشت مشکل ساز میشد و شما حتما میفهمیدید  گاهی دیدنش آسیبی ن ...

به نظرتون بهش بگم متوجه شدم ؟ 

آخه خیلی ادعای پاک بودنش میشه

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  
يه نوع بيماريه اينكه كسي پو رن ببينه با مشاور مشورت كن

نمیشه گفت بیماریه امکان نداره ادمی تو زندگیش پ ورن ندیده باشه

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
به روش نیار و مخالفت نشون نده اگه واکنش شدید نشون بدی بیخیال ک نمیشه هیچ حریص تر میشه ی بار خودت ب ...

من حرف شمارو قبول دارم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.