2777
2789
عنوان

سوال در مورد دندان

90 بازدید | 14 پست

سلام 

چند وقتیه خیلی به دندونام فکر میکنم چون از بچگی دندونای سالمی داشتم ولی الان چند وقتیه روی دندونای انتهاییم حفره تشکیل شده و انگار این حفره ها پوسیدگیه... مسواک مرتب میزنم ولی انگار هر روز داره بیشتر میشه... کسی اینجا دندون پزشک هست؟ میخواستم بپرسم که چیکار کنم روی دندونای دیگم این حفره ایجاد نشه؟؟؟ چون الان متاسفانه چهار تا دندون بالام روشون حفره ایجاد شده نمی خوام بقیه هم اینجوری بشن... هر روز آینه می گیرم و به دندونام نگاه میکنم... متوجه شدم که اول یه چند تا نقطه سیاه روی دندون ایجاد میشه و بعد تبدیل میشه به حفره... بنظرتون چی شد یه دفه دندونام انقد دارن پوسیده میشن؟ خیلی می ترسم... انقد بهش فکر میکنم تبدیل شده به یه فوبیا برام... خواهش میکنم راهی برای جلوگیری از تشکیل این حفره ها رو میدونین... خیلی رعایت میکنم ولی دندونام دارن از بین میرن... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص کلسیم و ویتامین دی میخورم قبلنا ویتامین دی بدنم کم بود

شاید از همینه چون میگی همیشه مسواک میزنی نخ دندان هم یاد نره دوباره برو آزمایش خون بده

نی نی قشنگم👶. زود زود بیا تو دل مامانی 😍👈👫👈👩‍❤️‍👨👈💏👈👪