2777
2789
عنوان

درمان رفلاکس برای کرجی ها

850 بازدید | 7 پست

بچه ها اگه کسی کرجی هست و بچش مشکل رفلاکس یا گوارش داره حتما برید پیش خانم دکتر صباغیان مطبش رستاخیز گوهردشت هست، معجزه میکنه، فوق العاده خوش اخلاق و ماهر در پزشکی، فوق تخصص گوارش اطفال هستن ایشون، پسر من رفلاکس شدید داشت که درمانش کردن، نه فقط پسر من، اگه خودتون برید مطب متوجه میشید همه همینطور نتیجه گرفتن، حتی بچه ۶ ساله آوردن و طفلک بعدا ز۶ سال تازه درمان شد، وظیفه خودم دونستم اطلاع رسانی کنم شاید یه نفر بخونه و مفید باشه، واسه منم دعا کنید🙏🏻

دکتر مژگان صباغیان میدان رستاخیز گوهردشت بالای آژانس هواپیمایی ۰۲۶۳۴۴۳۰۰۲۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم چه دلرویی به بچه شما داد دختر 4ماهشه رفلاکس داره البته من خوزستانم نمیتونم بیام تهران هر دکتری بردم جواب نگرفتم ممنون میشم جواب بدید

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
سلام عزیزم چه دلرویی به بچه شما داد دختر 4ماهشه رفلاکس داره البته من خوزستانم نمیتونم بیام تهران هر ...

سلام گلم داروها دوره ای بودن اول زانتاک بعد نکسیوم و البته رژیم غذایی خاص، دکتر ویزیت تلفنی هم داره اگه میتونی حتما تماس بگیر باهاشون، پسر من به دستور دکتر از ۴ ماهگی غذا خورد

سلام گلم داروها دوره ای بودن اول زانتاک بعد نکسیوم و البته رژیم غذایی خاص، دکتر ویزیت تلفنی هم داره ...

لطف میکنی شماره تماسشون رو بدید ممنون میشم شما از 4ماهگی بهش چی دادیدن 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
لطف میکنی شماره تماسشون رو بدید ممنون میشم شما از 4ماهگی بهش چی دادیدن 

بله عزیزم شمارشو همون پست اول گذاشتم

طبق دستور دکترش فکر کنم از فرنی شروع کردم بعد به فاصله های سه روز و یکهفته کم کم سیب زمینی و هویج و برنج و ماهیچه و...