2777
2789
عنوان

بیاین راه در امد خونگی بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 6272 بازدید | 210 پست
استارتر اینا چرا همش تکراریه؟؟پریروز و دیروز نگا کردم دیگه تبلیغ جدید نداره نگا کنم  چیکار کنم؟

عکس های اولش تکراریه بشمر مثلا الان از بالا اولیو دیدی برو دومی بعد سومی بعد چهارمی به ترتیب به ذهنت بسپور

لیست اموال من:😍دخترم❤
منم‌۶۵ تبلیغ دیدم دیگه تبلیغ نداره 

عزیزم تبلیغاتش عکس های اولش تکراریه 

تو باید به خاطرت بسپری کدومو دیدی کدومو نددی وقتی وارد یه تبلیغی میشی میبینی عکس اولیه مثلا واسه یه رستوران بوده اما تبلیغه واسه شال و روسریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تبلیغاتش عکس های اولش تکراریه  تو باید به خاطرت بسپری کدومو دیدی کدومو نددی وقتی وارد یه ...

یعنی بین اینو۶۵ ممکنه من ندیده باشم ؟و تبلیغ جدید باشه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
بله عزیزم  باید جمع تبلیغ هایی ک دیدین با امروز بشه ۷۵ تا

ممنون

من اگهی های ک دیدمو لایک میکنم ک بعد دوباره نبینم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
عکس های اولش تکراریه بشمر مثلا الان از بالا اولیو دیدی برو دومی بعد سومی بعد چهارمی به ترتیب به ذهنت ...

همشو دیدم  ولی دیگه نیس برا امروز

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
ممنون من اگهی های ک دیدمو لایک میکنم ک بعد دوباره نبینم 

منم لایک میکنم  الان دیدم همشون لایک شدس  تبلیغ جدید نداره

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
منم لایک میکنم  الان دیدم همشون لایک شدس  تبلیغ جدید نداره

ببین لایک ک میکنی 

بقیه اوناییم ک شبیه همه عکساشون لایک میشن فردا امتحان کن ببین

من الان رفتم امتحان کردم

شما همه رو با شماره ببین 

زیر مجموعه های من ۷۵ تا روهم دیدن  توام برو انشاله موفق بشی

ببین لایک ک میکنی  بقیه اوناییم ک شبیه همه عکساشون لایک میشن فردا امتحان کن ببین من الان رفتم ...

فقط ۷۵ تا داره دیگه آگهی جدید نیست درآمد هم ۶ تومن شده .شما چ جوری ۲۰ تومن برداشت داشتین

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
فقط ۷۵ تا داره دیگه آگهی جدید نیست درآمد هم ۶ تومن شده .شما چ جوری ۲۰ تومن برداشت داشتین

خب شما سه روزه اومدین روزی دو و حدودا ۲۰۰ میشه 

من از قبل داشتم

اللنم تو حسابم ۱۱ و خورده ایه

خب شما سه روزه اومدین روزی دو و حدودا ۲۰۰ میشه  من از قبل داشتم اللنم تو حسابم ۱۱ و خورده ایه

نه میخواستم بدونم تبلیغش همیناست یا اضافه میشه

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
نه میخواستم بدونم تبلیغش همیناست یا اضافه میشه

عزیزم کلا روزی ۲۵تا تبلیغ میده ک میشه روزی ۲ و خورده ای  سهمیه هر نفر همینقدره

شما میتونی با دوتاشماره وارد بشی ک حداقل روزی ۴ داشته باشی

ببین لایک ک میکنی  بقیه اوناییم ک شبیه همه عکساشون لایک میشن فردا امتحان کن ببین من الان رفتم ...

میشه باگوشی مامانم هم انجام بدم؟بعد شماره کارت خودمو بزنم؟ پولم بیشتر شه

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه