2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به شخصیت تون داره بستگی به موقعیت به خیلی چیزا همینجوری الله بختکی نمیشه گفت که خوبه یا نه ؟؟؟

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

بستگی داره چند سالت باشه و شرایطت چجوری باشه. 

درکل من اون مدل زندگی کردنو دوس ندارم. بچه تا وقتی مجرده باید باهاشون تویه خونه کنه‌. این نظره منه. 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
بستگی به شخصیت تون داره بستگی به موقعیت به خیلی چیزا همینجوری الله بختکی نمیشه گفت که خوبه یا نه ؟؟؟

خب من بی حاشیه هستم اماخب خیلی دوسدارم جدازندگی کنم سبک زندگیم باخونوادم متفاوته اماپول ندارم😫

من چندسال تنها زندگی کردم تو ایران،  عالی بود. الانم تنهام ولی جای دیگه. به خانواده هم بستگی داره خانواده من زیاد جروبحث توش بود، آرامشم بیشتر بود تنهایی

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
خب من بی حاشیه هستم اماخب خیلی دوسدارم جدازندگی کنم سبک زندگیم باخونوادم متفاوته اماپول ندارم😫

همون اولین گزینه رو ندارید 

بدون پول و سرمایه دوساعتم بیرون از خونه دوم نمیارید

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

من چندسال تنها زندگی کردم تو ایران،  عالی بود. الانم تنهام ولی جای دیگه. به خانواده هم بستگی دا ...

البته من جداشدم وخیلی دوسدارم جداازخونواده زندگی کنم اماخب خیلی هزینه های زندگی سنگینه

البته من جداشدم وخیلی دوسدارم جداازخونواده زندگی کنم اماخب خیلی هزینه های زندگی سنگینه

باید شاغل باشی دیگه، درامدتم کفاف بده

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه