2777
2789
عنوان

شوهر میخواد بره عمان

735 بازدید | 27 پست

شوهر قراره بره دنباله کار عمان ،کارهای ساختمونی برق کشی لوله کشی بنایی انجام میده مدرک بین المللی برق داره ،بنظرتون بره عمان کار براش پیدا میشه ،کسی از نزدیکاتون نرفته عمان برای کار،شرایط کاریش چطوریه؟میگه اول مهر میرم ک هوا خوب باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلامون رفت دست از پا دراز تر برگشت 

حدود ۲۰ روز دنبال کار گشت نزدیک ۱۰ میلیونم هزینه ۲۰ روز موندنش شد 

کار سخت گیر میاد و ارزش پولشون خیلی پایینه

اونم تو کارای ساختمونی بود 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

همسایه ما کویت نجاره شیش ماه سال اونجاس شیش ماایران تواین شیش ماه که کویته حسابی درامدداره و کارمیکنه و خون میریزه خصوصا الان که واحدپول ما سقوط کرده دینارمیاره اینجا حسابی سودکرده

رفت تو هم برو.. درست نیست مرد تنها بره یه مشور دیگه. یهویی دیدی با پول برات یه هوو هم اورد.. چه اعتم ...

ن بهش اعتماد دارم خودم میگم ویزا دو ماهه بگیر برو دنباله کار اگه گیرت امد بمون کار کن وضعمون ک خوب شد برگرد

وای من خیلی دوست دارم عمان برم

بزاربره خیلی خوبه 

اقوام من کویت ودبی میرن کلی پولدارشدن 

حالاقراره یه عده ایشون برن عمان ازجمله خواهرزاده خودم

حکومتش هم باایران روابط خوب وگرمی داره

فرداکلی پولدارمیشی فقط روزبانش تاحدودی کارکنه عربی درحدمکالمه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
اگه واقعا پولشو داره بره کویت،کویت عالی برای برق کشی ما داریم تو کویت برق کشه وضعیت مالیش عالی شده ی ...

ب ایرانیا ویزا میدن کویت؟ چقدر هزینه ویزا میشه مگه؟