2777
2789
عنوان

خانما نظرتونو بگین

121 بازدید | 14 پست

سلام ما مستاجریم ولی خانه پدر شوهرم خونه از خودشون دارن الان چند وقته شوهرم یه کم پول جمع کرده میگه بالای خانه پدرمو بسازم از مستاجری راحت شیم درشم جدا میکنم شما جای من بودین حاظرین حرفشو گوش بدین و برین اونجا زندگی کنین من چن روزه با شوهرم درگیرم

هیچوقت ظاهر زندگی دیگران وبا باطن زندگی خودت مقایسه نکن همه از ظاهر با هم خوب

وای نه

پدرشوهر الهه انتقام منه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه که میکنین، یباره جداشین دیگه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

اینم بگم خدای هم مادر شوهرم هم پدرشوهرم آدمای صبورو با اخلاقین کار به کارم ندارن نه دخالتی نه حرفی ولی در کل خوشم نمیاد میگم آدم راحت نیست

نمیدونم چند تا احتمال رو باید در نظر بگیری!یکی اینکه هزینه میکنین برای ساخت بعد از ۱۲۰ سال که اونا فوت کردن میتونین هزینه رو از ورثه بگیرین یا امکان سند زدن داره؟!

دوم اینکه اهل دخالت نباشن و شوهرتون هم وابسته نباشه!

سوم اینکه اگه اونجا نرین احتمالش هست بعدا خونه بخرین با باید هر سال دنبال خونه باشین؟!

خلاصه که بشین سبک سنگین کن ببین ارزش داره یا نه!مستاجری خیلی سخته اونم با این اوضاع مملکت که هر روز اجاره و قیمت خونه ها داره بیشتر میشه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

اگه خانواده شوهرت خوبن و مشکلی نداری باهاشون برو ولی یه عمر باید بمونی چون اونجا پول خرج میکنی و بعدا نمیتونی کاریش بکنی

اگه که مشکل داری باهاشون هیچ وقت اینکارو نکن

من خودم اگه بودم با این تجربه ده سال زندگی البته دور بازم هیچ وقت راضی به بودن در کنار اونا نمیشم

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  

بعد یه چیزه دیگه خیلی رو اعصابمه شوهرم فقط یه برادر داره اونم عقب مانده ذهنیه در کل خراب برم اونجا هر روز اونجا رو متر میکنه میاد میره منم اعصاب ندارم قاطی میکنم

نمیدونم چند تا احتمال رو باید در نظر بگیری!یکی اینکه هزینه میکنین برای ساخت بعد از ۱۲۰ سال که ا ...

پدر شوهرم میگه سند میزنه مال خودمانه در کل میگه سبک سازی کن وکاملا مستقلین ولی من خوشم نمیاد میدانم مستاجری بد دردیه اونجا هم دبگه گلاب بروتون بگوزیم اونا خبر دارن شاید حرفیمون بشه اونوقت دخالتا میاد وسط

نه هرچقدرم خرج اونجا کنین بازم برای پدرشوهرته  شوهرمن برای طبقه بالا ۳۰ میلیون خرج کرد ولی باز ...

اونجا راحت زندگی میکنی منظورم آسایشه

اونجا راحت زندگی میکنی منظورم آسایشه

اره راحتم ولی خب هرچی باشه مستقل بودن حس دیگه ای داره بالاخره مادرشوهره دیگ دخالتاشو میکنه کجا میرید کی میایید تا دیروقت بیرون نمونید تا دیر وقت بیدار نمونید از این جور چیزا