2777
2789
عنوان

هیچ فریاد رسی......

139 بازدید | 13 پست

هیچ فریاد رسی  ندارم

تازه داشتم این جمله رو باور میکردم

صدای اذان اومد خجالت کشیدم...

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

ساعت دو و نیم شب چه اذانی؟😮

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتم که الان اذان میگه

عزیزم دو ساعت پیش تاپیک زدی دلت معجزه میخواد. اونموقع دلت گرفته بود

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
چی زدی؟ خواهرم اذان کجا بوده؟

خواهر گلم

این یه جمله اس که  یعنی خدا فریاد رس هستش 

نه اینکه فورا دنبال سوتی باشی

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
عزیزم دو ساعت پیش تاپیک زدی دلت معجزه میخواد. اونموقع دلت گرفته بود

عزیزم  یهو از این جمله خوشم اومد

اینجا گذاشتم که بگم وقتی میگیم فریاد رسی نداریم

اونموقع انگار به خدا ایمان نداریم

اینو به خودمم میگم

نگفت  ک الان اذان گفتن !!!!همه حمله کردن

یه جمله خوشم اومد گذاشتم

پشیمون شدم

عزیزم  یهو از این جمله خوشم اومد اینجا گذاشتم که بگم وقتی میگیم فریاد رسی نداریم اونموقع انگا ...

آها😄الان متوجه شدم. فکر کردم برای خودت اتفاق افتاده. جمله رو خوندی جایی. خب خدارو شکر که حالت با خوندنش خوب شد