2777
2789

بچه ها تاپیکهای قبل هست موهام چون رنگشون رفته هویجی شده روز به روزم بدتر میشه میخوامم جشن تعیین جنسیت بگیرم نمیشد رنگ نکنم حالا نوبت زدم واسه رنگ رنگشون گیاهیه با دکترمم صحبت کردم گفت موردی نداره حالا لطفا نظر بدین چه رنگی بزنم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
مبارک ولی اگ جات بودم دلم نمیومد

اخه واقعا موهام بد رنگ شده دیگه با دکترمم صحبت کردم خیالم راحت تره

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب دیگه مبارکه😍

ممنون عزیزم

هیچ موردی نداره اصلا نترس دکترتم که تایید کرده رنگ هم بستگی به پوست صورتت داره بچیزی بزار به نارنج ...

خب خداروشکر

اره حتما اینو در نظر میگیرم امیدوارم خوب بشه دیگه فردا عکسشو میزارم