2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم حاجتتون چیه اما خودم دوبار تاحالا ختم ۹ روزه دعای توسل هدیه به امام جواد داشتم واسه دوتا مشکل که اولیش حل شد اما نه اونجور که من میخوام و بعدا فهمیدم حاجت داده بار دوم هم حاجت داد اما رفتار خودم باعث شد باز مشکل پیش بیاد

اگه وقت و حوصلشو داری انجام بده ۹ روز روزی ۹ بار دعای توسل میخونی هدیه به امام جواد

البته از زمان اذان مغرب وقت داری بخونی تا اذان صبح

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

من تو بارداری تو هفت ماهگی سونوگرافی تشخیص هیدروسفالی برای پسرم داد.فرداش یه سونوگرافی دیگه رفتم اینم تایید کرد. به حضرت ابوالفضل متوسل شدم و نذر کردم اسم پسرمو ابوالفضل بذارم.و چندتا نذر دیگه.

خدا رو شکر بعد از یک هفته دوباره سونو دادم پسرم شفا گرفت

از ته دل یعنی چی؟ من نمیدونم ته دلم کجاست وقتی دعا میکنم

اون جایی که دلت میشکنه واقعا میفهمی اون لحظه دلت شکست خدارو خیلی نزدیک حس میکنی خیلی نزدیک 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

صلوات نذر مادر بزرگوارش حضرت ام البنین بکن 

هر چه در توان داری صد تا یا بیشتر 

ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من نزدیک حسش میکنم ولی😢

به حکمتش اعتماد کن بعد چندین سال حکمتشو میفهمی فکر نکن شعار میدم خودم حکمتشو دیدم که میگم 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
از ته دل یعنی چی؟ من نمیدونم ته دلم کجاست وقتی دعا میکنم

دقیقا منم نمیدونم ته دل کجاس چجوری بگم بشه ته دل

اخه میگن با امید به اجابت دعا کنید

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست