بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوب عزیزم بهتره بری بیمارستان . هر وقت که بری برسی میکنند . دکتر کشیک هم هست . لازم بشه سونو هم انجام میدن . اگر درد نداری زیاد نگران نباش . من هم هفته دوازده خونریزی شدید کردم . ولی دخترم چیزیش نشد . شما هم بهتره بری بیمارستان .
ضربان قلب جنین اگه اکی هست.. اره استفاده کن. من تا سه ماهگی استفاده کردم بعدش هفته ای یکبار امپول پر ...
ببخشید لکه بینیتون قطع نشد با شیاف که مجبور شدین اون آمپولو بزنین ؟ من از هفته ی ۷ تا ۱۱ لکه بینی داشتم با آمپول پروژستورن و شیاف رفع شد تو سونو nt هماتومی دیگه دیده نشد.یعنی باید بگم واسم پرولوتون بنویسه دکتر که مجدد لکه بینی شروع نشه؟
ببخشید لکه بینیتون قطع نشد با شیاف که مجبور شدین اون آمپولو بزنین ؟ من از هفته ی ۷ تا ۱۱ لکه بینی دا ...
من لکه بینی بود شیاف استفاده میکردم ولی هفته 12شد خونریزی. دکتر بعدشم براش امپول تجویز کرد منم تا اخر بارداری هفته ای یکی میزدم و استراحت مطلق بودم. حتی از توالت فرنگی استفاده کردم. ولی خونریزیم با امپولا کلا برطرف شد. امپول بی ضرر و خوبیه
من لکه بینی بود شیاف استفاده میکردم ولی هفته 12شد خونریزی. دکتر بعدشم براش امپول تجویز کرد منم تا اخ ...
منم کلا استراحتم و توالت فرنگی و...من علت لکه بینیم هماتوم یا همون لخته ی خون زیر ساک بارداری بود که تو nt گفتن رفع شده الان هفته ی ۱۶ هستم هنوز با وجود اینکا لکه بینی قطع شده شیاف میذارم.نمی دونم باید از دکتر بپرسم ببینم با توجه به اینکه هماتوم رفع شده بازم لازمه پرولوتون بزنم