2777
2789
عنوان

توهم بارداری

183 بازدید | 25 پست

با وجود آی یودی بازم هر ماه توهم بارداری دارم میترسم باردار شم

الانم باید میشدم فعلا نشدم هرماه یه هفته قبلش پریود میشدم الان پنج روز مونده فعلا خبری نیس😭😓 حالت تهوع دارم نمیدونم اینا تلقینه یا نه خسته ام خوابم میاد وااااااای خدا😫 کسی با وجود آی یو دی باردار شده با اینکه میدونم سرجاشه بازم میترسم😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من تاپیکتو دیدم ولی متاسفانه جواب سوالتو نمیدونم که کمکت کنم..متاسفم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
مرسی عزیزم همین که جواب دادی لطف کردی ممنون😍

خواهش میکنم...😍😍

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
ان شاالله شما هم به زودی باردار بشی خدا یه نی نی خوشگل و سالم بهت بده😊

خیلی ممنون عزیز دلم..باورت نمیشه..همین الان یه بی بی زدم و منفی  بود..نمیدونی چقدر اشک ریختم و شوهرم ارومم کرد..بنظرم تو این شرایط بهترین دعایی بود که برام کردی و واقعا هم انتطارشو نداشتم...😘😘

خیلی ممنون عزیز دلم..باورت نمیشه..همین الان یه بی بی زدم و منفی  بود..نمیدونی چقدر اشک ریختم و ...

اخی عزیزن چرا گریه توکلت بخدا باشه ایشالله که هر چه زودتر خدا بهت یه بچه سالم وصالح بده منم برات دعا میکنم خودتو ناراحت نکن 

اخی عزیزن چرا گریه توکلت بخدا باشه ایشالله که هر چه زودتر خدا بهت یه بچه سالم وصالح بده منم برات دعا ...

فدات شم گلم..خیلی خانومی..سپاس 💜💜

خیلی ممنون عزیز دلم..باورت نمیشه..همین الان یه بی بی زدم و منفی  بود..نمیدونی چقدر اشک ریختم و ...

😔خیلی ناراحت شدم عزیزم امیدتو ازدست نده امسال ان شاالله باردار بشی امام زمانو واسطه کن برا سلامتیش صلوات بفرست دست خالی بر نمیگردونه روزی ۷۰تا حمد هم معجزه میکنه میتونی سه روز روز ۷۰تا بخونی یا یه ماه تعداد روزش به خودت بستگی داره به نیت باردار شدنت ان شاالله جواب میگیری🙏