2777
2789
خوب عزیزم باید ببینی چه قدر میخوای هزینه کنی
اگه میخوای یه چیز خوب بخری بالای 200-300 تومن بهترین انتخاب چلسی سلیمه
اگه هم نه که دیگه از هر جا خریدی مبارکت باشه
من میخوام و تا آخر امسال به خواستم رسیدم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عینک آفتابی با شیشه های بسیار تیره باعث باز شدن بیش از حد مردمک چشم میشه سعی کن عینکی که میخری زیاد تیره نباشه
اگه میخواین بدونید که تیرگی عینکتون مناسبه یا نه در یه اتاق با نور معمولی با عینک افتابی به اینه نگاه کنید اگه عینکتون مناسب باشه نباید چشمهای خودتون رو ببینید

رنگ مناسب عینک برا خانما قهوه ای وبرای آقایان خاکستری (این رنگها باسلول چشمی خانما وآقایون هماهنگتره)

اونایی که چشمای روشنی دارن از عینکهای تیره استفاده کنن
موقع خرید در مغازه باید تست uv و پلاریزه داشته باشن
اینم بدونید که عینک کمتر از سی تومن استاندارد نیس
این نیز بگذرد ...
مریم جان اتفاقا خرید عینک خیلی مهمه.
من هم دوست دارم از تجربیات دوستان استفاده کنم.
این که ایا همون یو وی 400 که توو عینک فروشی با دستگاه نشونمون میدن کافیه؟
دیگه چه فاکتورهایی رو باید لحاظ کرد؟
غیر از فلسطین دیگه از کجاها میشه عینک افتابی خوب ومفید خرید؟
بی سر و سامان توام یا حسین
بله پریزاد جون کافیه

شیشه های عینک نباید کم رنگ یا پررنگ باشه تیرگی شیشه باید از بالا تا پایین یکدست ویکنواخت باشه
بهتره طراحی عینک طوری باشه که کاملا چشمها رو بپوشونه

عینکهایی که تماما روی چشم وکناره های صورت رو میپوشونه بهتر ازعینکهای معمولی هستن ومحافظت بیشتری دارن
این نیز بگذرد ...
یک تست خوب :

عینک رو به چشم بزنید وبه یک سطح چهارخونه ای منظم مثل سرامیک یا موزاییک کف نگاه کنید بعد سرتون رو به بالا وپایین چپ وراست حرکت بدین وبعد ببینید آیا خطها همچنان صاف باقی موندن یا نه خطوطی که میبینید باید صاف باشن
این نیز بگذرد ...