2777
2789
عنوان

چطوری سقط کنم؟

496 بازدید | 41 پست

خانما میخوام بچمو سقط کنم فعلن ۷ هفته وچند روزمه

از زندگی و شوهرم راضی نیستم خیلی رومخه و بیخیاله پول هم نداره درامد کاریش بده ۳ روزه دارم میگم من ضعف کردم و بلندمیشم و پامیشم سرم گیج میره و سیاهی میره برام میوه بخر بزار تو یخچال 

یروز میگه میوه نیس یرور میگه پیدا نکردم و غیرره خسته شدم حالا بحث میوه نیس

کلا بیخیاله

تروخدا نگید چرا باردار شدی چرا فلان

میخوان سقطش کنم چون میدونم بچه تو این زندگی اذیت میشه و منم هلاک میشم

چطوری سقطش کنم ک کسی نفهمه من عمدی سقط کردم؟

فک نکنم به همین راحتیا باشه ک کسی متوجه عمدی بودنش نشه

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی بابت اینکه همسرتون ادم بیخیالیه متاسفم 

اما من چون به اینکه خدا در مورد بچه ها به ادم خیلی کمک میکنه اعتقاد دارم کلا با سقط عمدی مخالفم 

چون با اومدن هردوتا بچه هام برکت اومد به زندگیم هیچ وقت نمیتونم تصور کنم که بچه ای رو از ترس بد بودن اوضاع مالی و... بکشم!

ولی خب بیخیالی مرد هم خیلی مهمه که آسیب میزنه به بچه و مادر 

معجزه اتفاق میفته فقط باید منتظرش بمونیم❤

نکن تو رو خدا

نکن

بچه گناه داره

حق زندگی داره

اصن تو رو نمیخشه

خدا خودش بزرگش میکنه

من هنوز دارم برا جنین سقط شدم ک توی هفت هفته بود گریه میکنم

دارم دعا میکنم خدا دوباره بهم بده

اونوقت شما..

نکن تو رو خدا

نکن

میشه واسه واقعی شدن تیکرم یه صلوات بفرستین

حالا انقد مهمه؟

منم ب شوهرم میگه حالت تهوع دارم 

میگه خب بالا بیار

کاری ب هیچی ندارم فقط عملی ک داری میکنی قتله

بپا اون دنیا مدیون بچه آت نشی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خیلی خیلی بابت اینکه همسرتون ادم بیخیالیه متاسفم  اما من چون به اینکه خدا در مورد بچه ها به اد ...

من تصمیم دارم سقطش کنم وبرم واسه کارای جدایی بقران خستم شد ن مسافرتی ن بیرون وگردشی ن خورد و خوراک خوب بخدا از وقتی باردار شدم همش مریض بودم و ضعف داشتم وگیج

حالا انقد مهمه؟ منم ب شوهرم میگه حالت تهوع دارم  میگه خب بالا بیار کاری ب هیچی ندارم ف ...

خخخ دقیقا شوهر منم میگم ضعف دارم‌میگه بخور میگم فلان چی. نیس میگه برو بخر هیچوقت خودش نخریاه یا ناز بکشه و فلان

خدایا شکرت iliya و arshiya
من تصمیم دارم سقطش کنم وبرم واسه کارای جدایی بقران خستم شد ن مسافرتی ن بیرون وگردشی ن خورد و خوراک خ ...

بهتر نیست از یه مشاور و متخصص تو این زمینه کمک بگیری ؟

شاید شوهرت مشکل خاصی داره که به راحتی قابل حل باشه اما راهشو بلد نیستید

معجزه اتفاق میفته فقط باید منتظرش بمونیم❤

تو رو قرآن سقط نکن که بدجور پشیمون میشی من تجربشو دارم 😢

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘