2777
2789
عنوان

خانومای عزیزی که بچه ۴ یا ۵ ساله دارین لطفا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 26 پست
براش دو تا خط کشیدم تا پروانه رو یادش بدم اصلا نمتونه یه چیز دیگه کلا میکشه،کلی دعواش کردیم

عزیزم یه تفکر اشتباهی که هست اینه که ما به بچه ها آموزش میدیم با اینکار خلاقیتش کور میشه 

فقط و فقط مدادو بده دست بچه بذار هر کار دلش میخواد بکنه و ازش بپرس چی کشیده با این کار خلاق میشه و روز به روز پیشرفت رو تو نقاشی هاش و حتی رشد عقلیش حس میکنی

گاهی فقط گوش باش

خب هر بچه ای تو ی زمینه استعداد داره درضمن باید زودتر بهش شروع میکردید آموزش الان دختر منم نزدیکه پنج سالشه از قبل دو سالگیش بهش دفتر و مداد رنگی دادم الان خیلی خوب نقاشی میکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانو جان دعواش نکن

از نقاشی کشیدن هم شروع نکن

براش کتابهای رنگ امیزی بگیر اول رنگ کنه تصاویر رو ببینه خودش راه می افته

و ابنکه نقاشی و خط واقعا تو ژنتیک فرد باشه خود به خود سکوفا نیشه.

من دختر بزرگم که الان۸سالشه واقعا زیبا میکشه.از وقتی یادم میاد علاقه به کشیدن داشت.الان هم کلاس طراحی میره انگار ی نوجوان میکشه

کوچیکه۵سالشه و تحت تاثیر خواهرش خوب میکشه 

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

اینو الان کشید4نیم سالشه

از بچگی دفتر و مداد واسش خریدم دادم خودش اصلا باهاش کار نکردم کاغذرنگی هم زیاد خریدم با قیچی خودش درست میکنه منم تشویق میکنم نگران نباش شاید دوست نداره

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
خیلی خوب کشیده

اگه باهاش دعوا کنم نمیکشه میره من اتاقش رو به امون خدا ول کردم دعواش نمیکنم البته یک ساله قبلا دعوا میکردم چرا کثیف کردی....ولی الان نه خیلی بهتر شده چسپ کاغذهم دادم بهش گفتم هرچی کشیدی بزن تو اتاق خوابت خیلی ذوق میکنه نهایتش رنگ و کاغذ اتاق رو عوض میکنیم

مرسی دوستان که راهنماییم کردین امیدوارم بهتر بشه و یادگیریش تو زمینه های دیگه خوب باشه

بزارش کلاسای ورزش ببین چطوره یا کلاس موسیقی 

هر بچه ایی یجوره قرار نیست همشون مثل هم باشن

مهد خوب هم خیلی تاثیر داره

یه مهد میرفت فقط بازی با اسباب بازی بود الان یجا دیگه بردم خیلی بهتره با بازی نقاشی و سفالگری همکار میکنن خیلی دوست داره

براش دو تا خط کشیدم تا پروانه رو یادش بدم اصلا نمتونه یه چیز دیگه کلا میکشه،کلی دعواش کردیم

اصلا با آموزش شروع نکن ؛ به بچه های زیر هفت سال اصلا نباید نقاشی یاد داد فقط دفتر خوب و وسایل رنگ آمیزی مرغوب در اختیارش بزار ؛ هر چیزی هم کشید حتما تشویقش کن و با خوشحالی نقاشیو به پدرش نشون بده ؛ 

هیچ وقت دعواش نکن چون با دعوا فقط بهش استرس میدی که بیشتر از نقاشی زده میشه 

اصلا با آموزش شروع نکن ؛ به بچه های زیر هفت سال اصلا نباید نقاشی یاد داد فقط دفتر خوب و وسایل رنگ آم ...

باشه حتمن عزیزم واقعا از همگی دوستان چیزای خوبی یاد گرفتم