2777
2789
عنوان

نرم کننده و شامپو

499 بازدید | 41 پست

خانما من موهام بلنده خیلی دوست دارم نرم و لخت باشه....لخت هست ولی نرم فقط ۲ ساعت بعد حموم بعضیا یه شامپوهایی میزنن که تا حموم بعدی نرمه...میشه یه شامپو نرم کننده سازگار باهم بدیک که مورو  نرم و لخت کنه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرم کننده برای موخره خوبه یانه اخه بعضیا میگن خوبه

تا حدودی از موخوره پیشگیری میکنه

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩

شامپو رو ولش کن

از داروخونه یا عطاری گلیسیرین بگیر

از حموم که امدی

هنوز که موهات خیسه و نم داره

بزن به ساقه موهات

نرم میشه😊

عالی😍

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
شامپو رو ولش کن از داروخونه یا عطاری گلیسیرین بگیر از حموم که امدی هنوز که موهات خیسه و نم داره ...

واسه موخوره چی خوبه 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
شامپو رو ولش کن از داروخونه یا عطاری گلیسیرین بگیر از حموم که امدی هنوز که موهات خیسه و نم داره ...

چرب نمیشه؟🙁

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩

لطیفه طلایی مخصوص موهای رنگ صده رنگ نکرده هم میشه زد تو خانوادمون همه همین میزنیم عاااااالیه اینقددد نرم و لخت میشه کیف میکنی خودت من عاشق بوشم هستم همسرمم خیلی دوس داره بوشو فک کنم 12تومنه ولی بزرگه هم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

برا موهای بلند و وز چیکار کنممممم.

یچیزی بگید توروخدا خیلی شخته هست سرم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
برا موهای بلند و وز چیکار کنممممم. یچیزی بگید توروخدا خیلی شخته هست سرم

بنظر من ماسک تخم مرغ 

من folligen میزنم خیلی خوب😊

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
بنظر من ماسک تخم مرغ 

چجوری هست میشه توضیح بدی .

بچه کوچیک دارم دستو پامو بسته اسونه؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه