2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دکلره کنی ک ی دست بشه ولی اگه نمیخوای ی دکوپاژ میکنی . بعد رنگیو ک میخوای ک اگه دودی و زیتونی داشته باشه قرمزیشو بگیره با واریاسیون دودی میزنی . ولی حتما دکوپاژ لازم داره چون حناست . 

سلام حنا خالی گذاشته بودی....چه طوری رنگ گرفته...

حنا و بابونه و وسمه و یه پودری که از عطاری گرفتم فک کنم پوست بلوط و گردو و اینطور چیزا بود رنگ بالاش خیلی قشنگ شده ماهاگونی شده ولی پایینش که دکلره و رنگ بوده خیلی بد رنگ شده

باید دکلره کنی ک ی دست بشه ولی اگه نمیخوای ی دکوپاژ میکنی . بعد رنگیو ک میخوای ک اگه دودی و زیتونی د ...

نمیشه بدون دکلره یه رنگ بزارم؟موهوم ضعیفه اخه

مثلا ماهاگوتی شرابی فندقی...

البته برام فرق نمیکنه چه رنگی بشه فقط میخوام یه دست بشه

حنا و بابونه و وسمه و یه پودری که از عطاری گرفتم فک کنم پوست بلوط و گردو و اینطور چیزا بود رنگ بالاش ...

اگه میتونی عکسشو بزار....پایین موهات چون رنگ شیمیایی بوده بد رنگ شده الانم که حنا گزاشتی رنگ شیمیایی روی موهات باز نمیشه برو لوازم آرایشی رنگ موی گیاهی بخر حتما گیاهی باشه سریع رنگش باز میشه تنوعم زیاد داره 

موهایی که هی روی سرمون داره سفید میشه ارث بابامون نیست🧓🧓 حرف های توی دلمونه❤❤❤

منم موهامو حنا گزاشتم با اکسیدان یه هایلایت های نارنجی انداخت توی موهام رفتم رنگ موی گیاهی خریدم الان موهام یه دست بلوطی شده

برو هر رنگی دوست داری بخر ولی تیره بخر تا کامل بپوشونش من بلوطی۴.۰۴خریدم کامل یه دست و قشنگ شد