2777
2789
عنوان

تاثیر بیحسی دندانپزشکی برروی تخمک

15693 بازدید | 30 پست

سلام دوستان 

به نظرتون روزهای اول اقدام اگه کارهای دندونپزشکی انجام بدیم  ممکنه داروی بیحسی روی تخمک تاثیر بزاره

اگه تخمک گذاری ۱۶ به بعد اتفاق بیافته و من تا ۱۴ دهمین روز کار دندانپزشکی داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ماهی که اقدام کردم برای بارداری چند سری هم دندون پزشکی رفته بودم و همون ماه هم باردار شدم خداروشکر بچم الان ۸ ماهش مشکلی هم نداره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم من ماهی که اقدام کردم برای بارداری چند سری هم دندون پزشکی رفته بودم و همون ماه هم باردار شدم خ ...

خداروشکر انشالله همیشه سالم و تندرست باشه 

یعنی عکس و آمپول بیحسی هم داشتی ؟؟ میدونی تقریبا تو‌چه بازه ای از زمان تخمک گذاریت بود؟

ربط که داره، فقط شاید علم هنوز ثابتش نکرده باشه وگرنه همه چی حتی آب خوردن هم روی بارداری تاثیر داره

اینم حرفیه راست میگی 

پس رفتیم واسه ماه بعد😕ما که سه ساله صبر کردیم یه ماه دیگه هم روش☹️

خداروشکر انشالله همیشه سالم و تندرست باشه  یعنی عکس و آمپول بیحسی هم داشتی ؟؟ میدونی تقریبا تو ...

مرسی مهربونم عزیزم بازه زمانی رو یادم نیست بله عکس گرفتم و چند بار هم بی حسی زدم دوتا از دندونام رو عصب کشی و روکش کرده بودم از دکتر دندون پزشکم پرسیدم که میخوام اقدام کنم مشکلی داره یا نه گفت اقدام کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اینم حرفیه راست میگی  پس رفتیم واسه ماه بعد😕ما که سه ساله صبر کردیم یه ماه دیگه هم روش☹️

هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه الکی نندازش عقب کی گفته همه چی حتی آب خوردن رو بارداری اثر میذاره اگه اینجوری بود داروها رو دسته بندی نمیکردن بگن اینا تو بارداری خطر دارن اینا ندارن... داروی بی حسی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه عکس دندون هم انقدر دوزش پایین هست که چیزی نشه سی تی اسکن که نمیخوای بگیری!

اینم حرفیه راست میگی  پس رفتیم واسه ماه بعد😕ما که سه ساله صبر کردیم یه ماه دیگه هم روش☹️

تو بارداری هم ان شاءالله مراقبت کن چون بدن خیلی اسیدی میشه و دندونا مستعد پوسیدگی میشن