بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اول همه دندونات ودرست کن بعداقدام کن که توبارداری هیچ دندون پزشکی درست نمیکنه وببخشیدامونتومیبره من چندتادندونم خراب داغون شد الان دارم کم کم درست میکنم
خداروشکر انشالله همیشه سالم و تندرست باشه یعنی عکس و آمپول بیحسی هم داشتی ؟؟ میدونی تقریبا تو ...
مرسی مهربونم عزیزم بازه زمانی رو یادم نیست بله عکس گرفتم و چند بار هم بی حسی زدم دوتا از دندونام رو عصب کشی و روکش کرده بودم از دکتر دندون پزشکم پرسیدم که میخوام اقدام کنم مشکلی داره یا نه گفت اقدام کن
اینم حرفیه راست میگی پس رفتیم واسه ماه بعد😕ما که سه ساله صبر کردیم یه ماه دیگه هم روش☹️
هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه الکی نندازش عقب کی گفته همه چی حتی آب خوردن رو بارداری اثر میذاره اگه اینجوری بود داروها رو دسته بندی نمیکردن بگن اینا تو بارداری خطر دارن اینا ندارن... داروی بی حسی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه عکس دندون هم انقدر دوزش پایین هست که چیزی نشه سی تی اسکن که نمیخوای بگیری!