با اینکه زیرش از پرایمر استفاده میکنم و بجای کرم موس میزنم اسپری فیکسم میزنم ولی بدجور میماسه
البته بگم موهای ریز صورتمو از همون اول اصلاح نکردم چون خیلی مشخص نیس
راهکاری دارید؟
با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منم موهای صورتم ریز و کرکیه اصلاح نمیکنم بنظرم مشکل از کرم پودرته من اصلا آرایش نمیماسه ...
اره منم خیلیارو دیدم با وجود این آرایش رو صورتشون خوب میشینه
فقط من اینجوریم
باور کن هر کرم پودری امتحان کردم همینجوری بوده
با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
عزیزم شاید پوستت خشک باشه؟؟آخه من خودمم پوستم رو اگر قبل از کرم زدن مرطوب نکنم میماسه تو صورتم قبل از آرایش پوستت رو مرطوب کن بزار جذب بشه بعد کرم رو بزن
میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤