2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

1651 بازدید | 101 پست

دیروز نرفت سر کار که منو ببره بازار خرید کنم..صبح که از خواب بیدار شدیم خواهرش زنگ زد بیا کولرو شیر اب ما رو درست کن شوهرم نمیتونه...بهش گفتم برو ما که الان نمیریم..ساعت ده ونیم رفت یک اومد..نهارمونو خوردیم گفت من ساعت سه برم با خواهرم وشوهرش کمکشون مبلاشونو بیارم گفتم برو ولی زود برگرد منو ببر بازار خیلی دلم میخاد برم حوصلم تو خونه سر رفته دائما نیستی گفت نیم ساعته میام....خواهرش زنگ زد گفت ساعت ۵ بریم...اینم گفت مامیخایم بریم بازار اونم باحالت قهر گفت خب برو خداحافظ...شوهرمم زنگ زد بهش گفت چهارو نیم میام که تا ۵ برگردیم...من اصلا دلم نبود بره..ساعت ۴ ونیم رفت گفت زود میام ساعت ۷ شب اومد

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄

از وسط با تبر نصفش میکردی😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی واتس هی پیام داد میخام برای خونه نویی خواهرم اینو بخرم خوبه؟منم گفتم خوبه... هی زنگ زد گفت چرا اوقات تلخی میکنی..منم سرد جواب دادم با دعوا قطع کردم...ساعت شیش ونیم زنگ زد ده دقیقه دیگه اماده باش تا بیام بریم گفتم بمون تا باهات بیام خرید...

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
چقد از این موارد داشتم و حرص خوردم 😕

بخدا همش زندگیم خلاصه شده تو خواهرش

عجب نوکر دربست گرفته مگه دور از جون شوهرت ...یا شوهر اون خیلی بی عرضس

نوکر دربست گرفته هرچی میشه زنگ میزنه شوهرم