2777
2789
عنوان

التماستون ميكنم براي سلامتي شوهرم دعاكنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 36 پست
مرسي عزيزدلم خدا از دهنت بشنوه خدا همتونو خير بده دلم داره ميتركه از غصه اش

خواهش میکنم گلم وظیفم بود.

عزیزم ایشالله خدا ب دلت ارامش بده🌹🌹

میشه بپرسم چه اتفاقی افتاده البته اگه نمیخوای بگی نگو گلم

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صدتا صلوات میفرستم واسه سلامتیشون عزیزم. دوست داری بگو چی شده

ممنونم عزيزم خداخيرت بده

يه مريضيه ناعلاج نيس اما علاجشم اسون نيس فقط بايد خدا بخواد كاشكي معجزه كنه براش كاشكي به من ببخشتش كه تنها و بي كس نشم

ممنونم عزيزم خداخيرت بده يه مريضيه ناعلاج نيس اما علاجشم اسون نيس فقط بايد خدا بخواد كاشكي معجزه كن ...

منم حس و حال تورو دارم شوهرم ۲۸ سالشه قندش بعد غذا ۲۸۰ میشه دارم دق میکنم دیگه خیلی لاغر شده خیلی میترسم ... تو دلم خونه به رو نمیارم

خدایا مرسی❤️💋
خواهش میکنم گلم وظیفم بود. عزیزم ایشالله خدا ب دلت ارامش بده🌹🌹 میشه بپرسم چه اتفاقی افتاده البته ...

خدا خيرت بده خواهرم

دردم گفتني نيس باوركن چون يكي دوتا نيس.

فقط سخت محتاج معجزه ام

خدا خيرت بده خواهرم دردم گفتني نيس باوركن چون يكي دوتا نيس. فقط سخت محتاج معجزه ام

عزیزم برات صلوات فرستادم ایشالله خدا سلامتی و ارامش رو هرچه زودتر ب دل هاتون و به خونتون برگردونه

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
ممنونم عزيزم خداخيرت بده يه مريضيه ناعلاج نيس اما علاجشم اسون نيس فقط بايد خدا بخواد كاشكي معجزه كن ...

عزیزم فقط از خدا بخواه و به خودش توکل کن من ادم مذهبی نیستم ولی به قدرت خدا ایمان دارم که براش هرچیزی شدنی و ممکن. ایشالله خیلی زود خوب خوب خوب میشن ما هم دعا می کنیم قربونت بشم اصلا ناامید نشو چون خدا هست

عزیزم فقط از خدا بخواه و به خودش توکل کن من ادم مذهبی نیستم ولی به قدرت خدا ایمان دارم که براش هرچیز ...

ممنونم از دلگرميتون.خدا كه دعاي منو انگار نميشنوه دست به دامن شمام

الهي خدا عوضتون بده التماس ميكنم هروقت دست به دعا شدين منه بيچاره رو قراموش نكنيد

عزیزم برات صلوات فرستادم ایشالله خدا سلامتی و ارامش رو هرچه زودتر ب دل هاتون و به خونتون برگردونه

آمينننن

مرسي از دعاي قشنگت.كاش خدا صداي شمارو بشنوه و بهم كمك كنه شوهرم همه كسه منه

ممنونم از دلگرميتون.خدا كه دعاي منو انگار نميشنوه دست به دامن شمام الهي خدا عوضتون بده التماس ميكنم ...

تو باید قوی باشی بهش روحیه بدی عزیزم زندگی یه روز خوشی یه روز سختی. ایشالله خیلی زود روزای خوشتون بیاد سراغتون. باور کن این نیز بگذرد. بعد یادتون میاد ایشالله زود زود زود صحیح و سلامت باز کنار هم باشین.