2777
2789
عنوان

بیبی چک،دوستان این بیبی چک حاله داره یا من توهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 77 پست
خب صبر کن یک روز بعد موعود استفاده کن عزیزم انشالله ک بارداری  چون چند بار برام اتفاق افتاده ه ...

تو بارداریای قبلیمم سریع میفتاد البته اونا بعد موعدم بودن 

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
من ی هاله صورتی کمرنگ میبینم 

خیلی کمرنگ زودم افتاد ،حالا نمیدونم باور کنم یا نه

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشلا مثبته عزیزم مبارکه ماروهم دعا کن

مرسی عزیزم،اگه قابل باشم چشم

فردا یکی دیگه بزن انشلا مثبته 

حتما فردا صبح یکی دیگه میزنم

تو بارداریای قبلیمم سریع میفتاد البته اونا بعد موعدم بودن 

انشالله ک هرچی ب صلاحته اتفاق بیوفته اگه دوست داری باردار شی انشالله ک باردار باشی عزیزم 😍😍

برام دعا کنید منم یه روزی بیام تو نی نی سایت بگم بچم ب دنیا اومد... 
انشالله ک هرچی ب صلاحته اتفاق بیوفته اگه دوست داری باردار شی انشالله ک باردار باشی عزیزم 😍😍

خیلی دلم میخواد اخه دوتا بچه از دست دادم،یه ۳ساله یه ۵ماهه تو بارداری،برام دعا کن مثبت باش،

برای منم همین قدر کمرنگ بود باردار بودم 

خدا کنه منم باردار باشم🙏🙏🙏

قلبم تو دهنمه اولین باره بعد ۳سال اینجوری شده ،البته ۳روز تا موعدم مونده

عزیزم مثبته مبارکه برای منم دعا کن باردار باشم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
ممنونم استرس نداشته باش مواظب خودت باش سنبه برواز مایش بده  

به امید خدا ،فردا هم مثبت بود حتما میرم،برام دعا کن

مال منم کمرنگ امروز صبح انداخت درجا 

شنبه میرم آزمایش 

نمیدونم 40 روز از سقطم میگذره میتونه بتای سقط قبلیم باشه یا باردارم 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
عزیزم مثبته مبارکه برای منم دعا کن باردار باشم

ان شاءالله بزودی زود میشی عزیزم توکل کن به خدا